«АЛЛО-АПГРЕЙД» — оновлення гаджетів в пару кліків

«АЛЛО-АПГРЕЙД» — оновлення гаджетів в пару кліків
Компанія АЛЛО спільно з «КредитМаркет» запустили сервіс з обміну гаджетів «АЛЛО-АПГРЕЙД». Кожен покупець зможе оновити модель мобільного телефону, планшета або ноутбука, а також переоформити кредит на новий пристрій.

АЛЛО першою на ринку України пропонує лаконічну і зручну систему оновлення гаджетів у сфері електроніки. Всього в пару кліків клієнти АЛЛО зможуть вирішити три задачі: продати старий гаджет, придбати нову модель і реструктурувати кредитні платежі.

Взяти участь у програмі «АЛЛО-АПГРЕЙД» можна після 10 місяців використання раніше купленого пристрою, за умови збереження його зовнішнього вигляду і робочих характеристик. Обмінювати гаджети на більш нові моделі можливо щороку, при цьому отримуючи комфортний рівень щомісячних платежів. Переоформлення кредиту на новий товар відбувається в кілька кліків згідно з правилами сервісу.

При обміні співробітники АЛЛО оглядають гаджет клієнта на предмет наявності пошкоджень. Якщо пристрій відповідає вимогам сервісу, покупець може переоформити кредит на нову модель.
Послуга «АЛЛО-АПГРЕЙД» була доступна в тестовому режимі з червня в Києві і Дніпрі. Зараз взяти участь у програмі можуть покупці по всій Україні.

«АЛЛО завжди ставить потреби клієнтів на перший план, так і у випадку з сервісом "АЛЛО-АПГРЕЙД", аналогів якому немає в Україні. Ми надаємо новий рівень вирішення повсякденних задач: у кілька кліків оновитися до нової версії свого улюбленого гаджета», — коментує керівник департаменту розвитку фінансових сервісів і бізнесу платежів АЛЛО Артем Красніков.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі