Canon анонсує вихід компактної 4K-камери Cinema EOS C200

Canon анонсує вихід компактної 4K-камери Cinema EOS C200
Компанія Canon Europe, світовий лідер в галузі створення інноваційних технологій формування та обробки зображень, анонсує вихід нової камери – EOS C200. Креативні налаштування і розширений функціонал – головні характеристики останнього оновлення лінійки Cinema EOS. EOS C200 – компактна цифрова кінокамера з підтримкою 4К, що впорається з найрізноманітнішими завданнями зі створення професійних і ефектних відео.

Нова камера лінійки Cinema EOS підтримує формат Cinema RAW Light, що дозволяє налаштувати чітке відтворення кольорів (як і Cinema RAW), проте в файлах меншого розміру, для запису на внутрішню карту пам’яті CFast 2.0™.

Новий процесор Canon Dual DIGIC DV6 забезпечує запис відео в форматі 4K UHD/50P MP4, 4K DCI RAW на внутрішній носій, а також в роздільній здатності Full HD зі швидкістю 120 кадрів в секунду, без обрізки. Покращена технологія автофокусування Dual Pixel CMOS Auto Focus (AF) і новий сенсорний LCD-монітор забезпечують плавну роботу автофокуса і чітке відстеження об’єкта зйомки.

Безкрайні можливості для креативу
EOS C200 оснащена 4K Super 35мм CMOS-датчиком з ефективними пікселями в 8,85 Мп, а також новим процесором обробки зображень Dual DIGIC DV6. Нова камера може записувати відео в форматі Cinema RAW Light з підтримкою 4K DCI 50P на внутрішню карту пам’яті CFast 2.0™. Також EOS C200 підтримує зйомку 4K UHD-відео при 150 Мб/с і 2K/Full HD-відео при 35Мб/с на SD-карту в форматі MP4.

Підтримка 15-ступінчаcтого динамічного діапазону з форматом Cinema RAW Light, а також 13-ступінчаcтого динамічного діапазону з форматом MP4 (функції Canon Log/Log 3) дозволяє зняти усі деталі і переходи між світлими та затемненими ділянками.

Також EOS C200 підтримує зйомку відео у сповільненому та прискореному режимах зі швидкістю 120 кадрів в секунду в форматі Full HD/MP4, без обрізки.

Рівень ISO становить від 100 до 102,400, що гарантує високу продуктивність камери навіть в умовах поганого освітлення або при частій зміні локацій. Вбудовані оптичні 10-ступінчасті ND-фільтри забезпечують зручність та гнучкість користування. Саме їхня наявність дозволяє операторам знімати яскраві джерела світла і плавно регулювати глибину різкості.

Покращена продуктивність та ергономічний дизайн
EOS C200 розроблена для операторів, які знімають якісні та креативні відео. Камера оснащена удосконаленою системою автофокусування для зйомки 4К-відео, а також сенсорною LCD-панеллю для зручності використання пристрою. Користувачі, які люблять перемикатися між різними режимами, оцінять функцію Dual Pixel CMOS AF для плавного автофокусування, а також режими Manual Focus Assist («Режим установки фокусної відстані»), Face Detection («Виявлення обличчя») з опціями Face Priority («Пріоритет обличчя») і Face-Only для креативної зйомки.

Вага EOS C200 складає лише 1,4 кг, що робить її такою привабливою для поціновувачів тривалої зйомки і зйомки в ручному режимі. Завдяки компактним розмірам камеру також легко встановити на дрон.

Вбудований модуль Wi-Fi і підключення Ethernet дозволяють дистанційно керувати браузером і передавати файли через FTP. Також камера підтримує широку лінійку аксесуарів, включаючи електронний видошукач Canon EVF-V70.

Cinema RAW Light – новий стандарт роботи камери
Canon співпрацювала з низкою організацій, щоб забезпечити інтеграцію Cinema RAW Light з різноманітними програмами . Редагування та упорядкування відео в форматі Cinema RAW Light буде підтримуватися для ПЗ DaVinci Resolve від Blackmagic Design. Редагування також буде доступне для пристроїв з обробки файлів від Avid Technology, з використанням Canon RAW Plugin для Avid Media Access . Цей формат можна обробляти також за допомогою додатку Cinema RAW Development від Canon.

З 2017 року ПЗ EDIUS Pro від Grass Valley також буде підтримувати формат Cinema RAW Light. Крім того, нова версія Final Cut Pro X від Apple Inc. буде підтримувати Canon Cinema RAW Light з використанням Canon RAW Plugin для Final Cut Pro X .

Наступні оновлення мікропрограмного забезпечення
Формат кодування відео Canon XF-AVC буде доступним при оновленні мікропрограмного забезпечення. Оновлення буде безкоштовним та планується до запуску в 1 кварталі 2018 року.

Основні характеристики EOS C200:
• Запис в форматі 4K з підтримкою Cinema RAW Light і MP4
• Тривала зйомка зі швидкістю 120 кадрів в секунду (максимальна) в форматі Full HD, без обрізки
• 15-ступінчаcтий динамічний діапазон (формат Cinema RAW Light)
• Висока якість зображення та аудіо
• Технологія Dual Pixel CMOS AF з сенсорним керуванням і розширеними функціями зйомки
• Просте керування та зручна конфігурація


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі