Canon представляє комплект розробки ПЗ для компактного PowerShot G7 X Mark II

Canon представляє комплект розробки ПЗ для компактного PowerShot G7 X Mark II
Київ, Україна, 20 квітня 2017 – Компанія Canon Europe, світовий лідер в області створення та обробки зображень, анонсує випуск комплекту розробки ПЗ для PowerShot G7 X Mark II – компактної камери з високою якістю відтворення зображень. Компанія врахувала відгуки розробників ПЗ і створила комплект, що дозволяє керувати величезною кількістю ключових функцій PowerShot G7 X Mark II. Серед них керування масштабуванням і експозицією, важливими складовими при 3D-скануванні та медичних дослідженнях.

Новий комплект розробки ПЗ доступний для учасників програми Canon Digital Imaging Developer безкоштовно. Програма пропонує скористатися різними інструментами розробки через онлайн-хаб і надає їх третім сторонам – компаніям-розробникам ПЗ, що бажають інтегрувати продукцію Canon у свої інноваційні рішення.

Комплект розробки ПЗ сумісний із Windows та Mac OS X і тепер доступний для регіону EMEA відповідно до загальноприйнятих негарантійних зобов'язань.

Необхідне оновлення ПЗ для PowerShot G7 X Mark II (включно з оновленням пакета розробки ПЗ) для сумісності з комплектом розробки програмного забезпечення.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі