Fly Technology виводить на ринок стедіками ZHIYUN

Fly Technology виводить на ринок стедіками ZHIYUN
Компанія Fly Technology (flytechnology.ua), професійний дистриб’ютор високотехнологічних гаджетів в Україні, повідомляє про початок співпраці з відомим виробником стедікамів ZHIYUN. Тож тепер усі новинки виробника будуть з'являтися на нашому ринку швидше, офіційно, та отримають гарантійну і сервісну підтримку. Вже скоро у продажу з’являться найпопулярніші моделі стабілізаторів, що дозволили бренду у короткий час здобути чудову репутацію та широке визнання.

Новий рівень мобільної зйомки

Так, стедіками для мобільних телефонів (для роботи з пристроями вагою до 235 грамм) будуть представлені трьома моделями:

• яскравим ZHIYUN SMOOTH XS, що представлений у аж у п’яти кольорах;
• надлегким ZHIYUN SMOOTH X, з вагою усього 246 грамм;
• та потужним ZHIYUN SMOOTH 4, що здатен забезпечити до 12 годин стабілізованої зйомки і оптимізований для мобільних фільмейкерів.

Один стабілізатор для усіх пристроїв

Є у бренда і універсальніша модель. Це ZHIYUN CRANE M2 - стедікам, що здатен однаково добре працювати як з легкими смартфонами вагою від 130 грамм, так і з легкими фото/відео камерами вагою до 720 грам. Тож CRANE M2 цілком здатен замінити собою цілий парк різних стабілізаторів.

Професійна стабілізація для професійної техніки


У асортименті ZHIYUN є моделі і для професійної техніки. З них на нашому ринку будуть доступні:

• ZHIYUN WEEBILL S - один з найкомпактніших стабілізаторів для великих камер. І не зважаючи на невеликі розміри він пропонує весь асортимент потрібних професіоналам функцій: довгу роботу на одному заряді, широку сумісність з додатковим обладнанням і максимальну універсальність.
• орієнтований на фільммейкерів ZHIYUN CRANE 2S, що здатен забезпечити до 12 годин безперервної роботи та підтримує великий перелік популярних камер. Додатковими перевагами цього стедікаму є універсальна система швидкого кріплення камери, та вбудована підтримка системи бездротової передачі зображення.
• надпотужний ZHIYUN CRANE 3S, що готовий працювати з технікою вагою від 600 грамм до 6,5 кілограм до 12 годин без перерви (а з мережевим блоком живлення й 24/7). Модульна конструкція цього стедікаму та максимальна сумісність з індустріальними стандартами дозволяє адаптувати його під розміри різної техніки та поточні зйомочні потреби.

Ціна та доступність


Новинки вже можна придбати у ексклюзивного дистриб’ютора - компанії Fly Technology (https://flytechnology.ua/brand/zhiyun) або у національних торгових мережах.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі