HARP підбив підсумки 2021 року: успіхи, труднощі та плани

HARP підбив підсумки 2021 року: успіхи, труднощі та плани
Наприкінці року заведено підбивати підсумки. Це вже стало такою обов'язковою традицією, так само як, наприклад, ставити ялинку на Новий рік. Аналізуючи пройдені етапи, виділяючи досягнення чи поразки, можна виявити, наскільки розвинулася компанія протягом року, і з урахуванням отриманого досвіду побудувати подальшу стратегію.
Харківський підшипниковий завод (HARP) також дотримується цієї традиції й підбив підсумки 2021 року. Напередодні Старого Нового року підсумуємо успіхи й не зовсім…

У 2021 році HARP, як і багато інших компаній, зіштовхнувся з такими труднощами, як скасування більшості спеціалізованих виставок, конференцій та інших подібних заходів, де виробники можуть особисто познайомитися зі споживачами та розповісти про свій продукт. Адже довіра клієнта найкраще формується безпосередньо через живу комунікацію.

Але де зачиняються одні двері, там відчиняються інші. HARP активно розвивається у сфері дистанційних технологій. І продовжує проводити ознайомлювальні та навчальні вебінари про особливості підшипників та їх застосування, про помилки експлуатації тощо. Наприклад, дуже цікава та корисна тема «Рекламаційна робота: важливі фактори. Що слід знати Споживачу?», її можна переглянути у записі тут.

У 2021 році портфель HARP продовжував поповнюватись замовленнями зарубіжних та вітчизняних компаній. Наприклад, підприємство вийшло на новий ринок – ступичні підшипники для сільськогосподарської техніки тепер представлені й у Франції.

Також продовжує зростати попит на залізничні підшипники. Минулого року підписано низку договорів на постачання продукції для нових великих вагонобудівних компаній Румунії, Польщі, Єгипту, Туреччини та країн СНД. До речі, що стосується залізничного напрямку, то підприємство успішно пройшло ресертифікацію здвоєного підшипника CRU Duplex (для «простору 1520») на відповідність вимогам стандартів ЕАС та підтвердило сертифікацію буксових та вагонних підшипників європейського типу WJ/WJP з параметрами 130x240 мм на відповідність європейським нормам TSI. Ще ХАРП успішно відкрив виставковий міжнародний сезон після всесвітнього карантину участю у міжнародній виставці залізничної галузі EURASIA RAIL-2021.

ХАРП у 2021 році активно почав розвивати та популяризувати такий напрямок, як підшипники для застосування у зернопереробному та елеваторному обладнанні. І презентував перевірені рішення на Першій Українській технічній елеваторній конференції-практикумі «GRAIN Tech» (12-13 травня, Київ). Елеваторний бізнес в Україні є дуже перспективним. Зростання потреб ринку сприяють будівництву нових зерносховищ і силосів, при цьому частина елеваторних потужностей вже потребує модернізації. ХАРП повною мірою готовий задовольнити потреби виробників у надійних підшипникових комплектуючих.

Також підприємство не забуває виконувати плани з технічного переозброєння. У 2021 році було закуплено диференціальний скануючий калориметр DSC-500 (на додаток до наявного) до лабораторії HARP та введено в експлуатацію ще один ультразвуковий занурювальний сканер ScanMaster LS-50 (Ізраїль) з автоматичною системою навантаження/вивантаження.

А ось у планах на 2022 рік HARP точно має намір відновити активний демонстраційний тур Україною та за кордоном. Тому що 2021 показав, що участь у спеціалізованих заходах та особисте спілкування зі споживачем у рази підвищує рівень довіри до бренду.
_________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі