Латвійський залізничний оператор LDz виходить на український ринок ремонту локомотивів

Латвійський залізничний оператор LDz виходить на український ринок ремонту локомотивів
ТОВ «LDZ ritošā sastāva serviss», яке є дочірнім підприємством латвійського оператора (LDz), отримало сертифікат для початку діяльності в Україні. Про це доповідає Центр досліджень залізничного транспорту Ukraine Rail Monitoring.

Підприємство отримало сертифікат на послуги з ремонту локомотивів їхнім власникам, які базуються в Україні. У компанії заявляють, що найближчим часом почнуть пропонувати ремонтні роботи широкого спектра локомотивів, що експлуатуються на залізницях України.

Сертифікат дає право на виконання як поточного ремонту локомотивів з обслуговуванням різних вузлів і колісних пар локомотивів, так і капітального, або відновлювального ремонту з продовженням терміну служби, у межах якого здійснюється часткова заміна електропроводки, кузова, рами й тримальних металоконструкцій локомотива. Для забезпечення такого ремонту локомотив повністю демонтують, а потім збирають заново.

У компанії заявляють, що раніше вже вийшли на ринок Польщі, Литви, Естонії та Росії, тому мають досвід роботи за кордоном.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі