LG АНОНСУЄ ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ЗА ПЕРШИЙ КВАРТАЛ 2017 РОКУ

LG АНОНСУЄ ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ЗА ПЕРШИЙ КВАРТАЛ 2017 РОКУ
Обсяг продажів і максимальний операційний прибуток компанії LG Electronics зросли на 10%, починаючи з 2009 року

СЕУЛ, 28 квітня 2017 р. ― Компанія LG Electronics Inc. (LG) оголосила про свої фінансові результати за перший квартал 2017 року. Виручка склала 14,66 трлн корейських вон (12,70 млрд доларів США), що на 9,7% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Також LG практично вдвічі збільшила операційний прибуток — до 921,5 млрд вон (798,3 млн доларів США). До того ж, підрозділ Home Appliance & Air Solutions продемонстрував найвищі показники квартального операційного прибутку за останні вісім років.

Компанія LG Home Appliance & Air Solution повідомила про 10-відсоткове зростання продажів у першому кварталі 2017 року порівняно з аналогічним періодом минулого року, а також про 15-відсоткове зростання порівняно з попереднім кварталом. Виручка, яка склала 4,64 трлн корейських вон (4,02 млрд доларів США), свідчить про високі показники на ринках Азії і Латинської Америки. Продажі на локальному ринку Південної Кореї зросли на 33% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Цьому сприяла популярність пральних машин TWINWash, кондиціонерів і деяких моделей холодильників, а також нової лінійки преміальних парових шаф для догляду за одягом LG Styler і очищувачів повітря. Наближаючись до сезону пікових продажів, LG прогнозує поліпшення бізнес-середовища на 2 основних ринках присутності компанії, які швидко зростають — це регіони Азії та Латинської Америки.

Компанія LG Home Entertainment відзначила найвищі показники операційної маржі у першому кварталі 2017 року — 8,8% або 4,33 трлн корейських вон (3,75 млрд доларів США). Таких результатів компанія змогла досягти в основному за рахунок збільшення реалізації преміальних продуктів, поліпшення структури витрат і більш гнучкої стратегії продажів телевізійних панелей через зростання їхньої вартості. Компанія очікує, що попит на телевізори в наступному кварталі залишиться високим. Це пов'язано із позитивною динамікою ринків Північної Америки, Латинської Америки та Азії, а також із ростом популярності преміум-продуктів LG OLED і ULTRA HD TV і виходом на ринок нового телевізора LG SIGNATURE OLED TV W.

Компанія LG Mobile Communications повідомила про доходи у 3,01 трлн корейських вон (2,61 млрд доларів США), що на 4% більше порівняно з попереднім кварталом і на 2% вище порівняно з аналогічним періодом минулого року. Даний результат обумовлений стартом продажів флагманського смартфона LG G6 і випуском нових моделей середньої цінової категорії. Обсяг поставок смартфонів у першому кварталі склав 14,8 млн одиниць, що на 10% більше, ніж за той же період 2016 року. Таке зростання стало можливим переважно завдяки продажам на ринках Північної і Південної Америки. І хоча наслідки торішньої реорганізації компанії починають приносити свої плоди, очікується зростання конкуренції в сегменті продукції для масового покупця і в категорії флагманських мобільних пристроїв.

Компанія LG Vehicle Components повідомила про значне зростання продажів — до 876,4 млрд корейських вон (759,2 млн доларів США), що на 48% вище порівняно з першим кварталом 2016 року. Таких показників досягнуто в результаті успішної співпраці із General Motors з виробництва популярного електромобіля Chevrolet Bolt. Компанія продовжує інвестувати в наукові дослідження і розробку продуктів та очікує подальшого зростання продажів у даному напрямі.

Пояснення до валютних курсів першого кварталу 2017 року
Неаудовані результати квартального прибутку компанії LG Electronics базуються на МСФЗ (Міжнародних стандартах фінансової звітності) за тримісячний період, що закінчився 31 березня 2017 року. Суми в корейських вонах (KRW) перераховуються у долари США (USD) за середнім курсом за три місяці відповідного кварталу, тобто 1 USD = 115 432 KRW.

Телефонна конференція за фінансовими результатами
Компанія LG Electronics проведе конференцію для англомовної аудиторії 28 квітня 2017 року о 09:00 за корейським часом (00:00 GMT/UTC). Учасникам слід зателефонувати за тел. +82 31 810 3061 і ввести код доступу 9084#. Відповідна презентація буде доступною для скачування на сайті LG Electronics (www.lg.com/global/ir/reports/earning-release.jsp) приблизно о 16:00 27 квітня 2017 року. Відвідайте http://pin.teletogether.com/eng і попередньо зареєструйтеся, використовуючи наданий пароль. Для тих, хто не зможе взяти участь у конференції, аудіозапис події буде доступний протягом 30 днів після проведення заходу. Для отримання доступу до запису наберіть +82 31 931 3100 і введіть код 142850# після відповідного сигналу системи.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі