LG ОТРИМАЛА ПРЕСТИЖНУ НАГОРОДУ AME AWARDS ЗА РЕКЛАМНИЙ РОЛИК «КАРТКОВИЙ БУДИНОЧОК»

LG ОТРИМАЛА ПРЕСТИЖНУ НАГОРОДУ AME AWARDS ЗА РЕКЛАМНИЙ РОЛИК «КАРТКОВИЙ БУДИНОЧОК»
Компанія продемонструвала ключові характеристики пральної машинки
LG Centum System™ в креативному відео

СЕУЛ, 29 травня 2017 р. — Компанія LG Electronics отримала нагороду AME Award в категорії вірусних відео за ролик «Картковий будиночок», головним «ге-роєм» якого стала пральна машинка LG Centum System™. AME Awards – одна з найпрестижніших галузевих нагород, що оцінює ефективність маркетингових стратегій, креативні концепції і рекламні кампанії світового рівня.

Навесні 2016 року, одразу ж після появи на каналі YouTube, відео «Картковий будиночок» (http://youtu.be/bthVcI9M2lg) блискавично зібрало100 млн переглядів. В ролику від LG професійний картковий скульптор Браян Берг зводить 3,3-метрову конструкцію з карт на працюючій пральній машинці LG Centum System™, барабан якої в цей момент обертається зі шидкістю1000 обертів за хви-лину. В такий креативный спосіб компания LG Electronics вирішила продемонст-рувати головні переваги нової пральної машинки LG Centum System – максимальну надійність, енергоефективність, а також мінімальний рівень вібрацій і шуму. Б. Берг встановив рекорд і побудував найвищу споруду з карт за 12 годин.

«Креатив – один з найефективніших інструментів, за допомогою якого легко донести ключові повідомлення про переваги побутової техніки до цільової аудиторії, – сказав Чан-хі Хан, віце-президент з маркетингу компанії LG Home Appliance & Air Solution. – Визнання з боку лідерів індустрії має величезне значення для компанії. Приємно, коли твою роботу цінують. Ми вдячні журі AME Awards за таку високу оцінку».
Одразу ж після успіху кампанії «Картковий будиночок» LG випустила серію відео, в яких продемонстровані інноваційні характеристики побутової техніки для дому. Так, в одному з роликів компания «намалювала» мурал, створивши інсталяцію з 18 000 енергозберігаючих світлодіодних лампочок LG. Також компанія зняла відео про сходження професійної альпіністки на висоту 33-поверхової будівлі за допомогою 2 безпровідних пилососів LG преміум-класу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі