LG ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВУ ЛІНІЙКУ ХОЛОДИЛЬНИКІВ TOP-FREEZER

LG ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВУ ЛІНІЙКУ ХОЛОДИЛЬНИКІВ TOP-FREEZER
Покращений інверторний лінійний компресор в усіх моделях холодильників LG Top-Freezer – висока продуктивність і триваліше зберігання свіжості продуктів

Київ, 8 червня 2017 р. – Компанія LG Electronics (LG) представляє лінійку холодильників Top-Freezer. Нові моделі оснащені інноваційними рішеннями – модернізованою системою Door Cooling+™ (рівномірне охолодження дверцят), а також системою рівномірного розповсюдження потоків холодного повітря для тривалого зберігання свіжості продуктів – Multi Air Flow (система багатопотокового охолодження) і Hygiene Fresh+™ (антибактеріальний фільтр). З 2017 року усі холодильники LG лінійки Top-Freezer підтримують технологію інверторного лінійного компресора з комплексною системою LG LINEAR Cooling™. Ця ключова характеристика забезпечує найвищі показники охолодження і підтримки рівномірної температури зберігання в усіх відділеннях холодильника, у тому числі в дверному відділенні. Так, компресор гарантує ефективну роботу холодильника і оптимальний рівень свіжості продуктів із збереженням усіх корисних якостей.

Максимальна свіжість продуктів
Використання інверторного лінійного компресора дозволяє значно заощадити електроенергію і подовжити термін зберігання усіх типів продуктів – овочів, фруктів і м’яса. Компресор оснащений покращеною системою LINEAR Cooling™, що забезпечує автоматичну підтримку постійної температури зберігання продуктів в усіх відділеннях холодильника. Відхилення від заданої температури в холодильному і морозильному відділеннях холодильника з сучасним інверторним лінійним компресором складає лише ±0,5ºС, що дозволяє довше зберігати продукти і напої свіжими у порівнянні зі стандартними системами охолодження. Ще одна характеристика нового холодильника LG Top Freezer – оптимальний рівень вологості, що відіграє важливу роль у підтримці постійного температурного режиму холодильника для тривалішого зберігання овочів і фруктів. Крім того, система Door Cooling+™ і функція Multi Air Flow забезпечують подачу холодного повітря усередині холодильника для підтримки максимальної свіжості продуктів. Це надефективна система, повітродуви якої розташовані в боковій і верхній частині дверцят холодильника й розповсюджують холодне повітря навіть у важкодоступних ділянках. Система підтримує оптимальну температуру для зберігання продуктів, які розташовані на дверцятах холодильника, і дозволяє охолоджувати їх на 35,4% швидше1. Крім того, функція Multi Air Flow забезпечує повне охолодження LG Top-Freezer, так само ефективно розповсюджуючи холодний потік повітря на кожну поличку в холодильному відділенні.

Унікальна функція холодильника Top Freezer – Hygiene Fresh+™2 – передбачає використання багатошарових фільтрів в холодильнику для очищення повітря від бактерій, вірусів й неприємних запахів. Високоефективний 5-кроковий процес очищення включає ультрафіолетову LED-стерилізацію для усунення до 99,999% бактерій3. При цьому свіже повітря розповсюджується по повітровідводному каналу на усі полички холодильника. Функція Hygiene Fresh+™ мінімізує необхідність у заміні фільтрів і підвищує зручність використання холодильника. Також новий холодильник LG Top Freezer оснащений функцією Fresh O Zone («Нульова зона») для підтримки оптимальної температури продуктів, що швидко псуються – риби, м’яса і фаршу4, які відтепер не потребують заморожування і довго зберігають смакові властивості.

Максимальна ефективність
LG розширила лінійку холодильників з інверторними лінійними компресорами, щоб надати користувачам високопродуктивний пристрій з максимальною функціональністю. Раніше ефективність інверторного лінійного компресора не могли оцінити власники преміальних холодильників Side-by-Side і French Door. На відміну від звичайних ротаційних компресорів, що використовують круговий рух, інверторний лінійний компресор LG належить до типу поршневих, де поршень здійснює лише лінійно-поступальні рухи, що дозволяють точно регулювати робочу частоту та потужність компресора, зменшуючи тертя. В результаті значно зменшується споживання електроенергії та знижуються шуми/вібрації, а надійність і термін експлуатації пристрою зростають. LG надає 10-річну гарантію на інверторні лінійні компресори. А тестування німецької науково-технічної асоціації VDE довели, що інверторний лінійний компресор працює без будь-яких збоїв протягом 20 років5.

Запуск продажів холодильника LG Top-Freezer на ключових ринках Азії запланований на першу половину цього року.

«Ми створили нову лінійку холодильників LG Top-Freezer, які оснащені унікальною технологією інверторного лінійного компресора, що дозволяє продовжити термін зберігання продуктів і збільшити експлуатаційні характеристики пристрою, – сказав Сон Де-Хен, президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solutions. – LG прагне врахувати усі побажання та вимоги користувачів, що робить компанію глобальним лідером у сфері виробництва побутової техніки для дому».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі