LG ВИПУСКАЄ НОВИЙ СМАРТФОН X VENTURE ДЛЯ ПОЦІНОВУВАЧІВ АКТИВНОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ

LG ВИПУСКАЄ НОВИЙ СМАРТФОН X VENTURE ДЛЯ ПОЦІНОВУВАЧІВ АКТИВНОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ
LG X venture підтримує велику кількість зручних функцій, а також гарантує ма-ксимальну ефективність роботи та високу ємність акумулятора

СЕУЛ, 23 травня 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) анонсувала вихід LG X venture – другого смартфона лінійки X series модельного ряду 2017 року, що роз-роблений для активних користувачів, які постійно знаходяться у русі.

LG X venture – остання новинка компанії в середньому ціновому діапазоні, яка стане надійним компаньйоном в будь-яких пригодах. Смартфон оснащений при-вабливим дизайном і зручним функціоналом. LG X venture пройшов 14 різних тестів відповідно до воєнного стандарту MIL-STD 810G і має найвищу ступінь захисту від вологи та пилу IP68, а також максимальні показники опору екстрема-льним температурам і вібрації. В ході тестування смартфон занурювали на глиби-ну 1,5 метрів на 30 хвилин, в результаті LG X venture продовжував справно функціонувати.

Крім того, смартфон оснащений функціями Outdoor Essentials – багатозадачним додатком, що розроблений для LG X venture з 6 зручними інструментами для ефе-ктивної роботи мобільного пристрою. Смартфон укомплектований барометром, компасом, пристроєм для вимірювання різноманітних величин (кро-ків/калорій/відстаней), трекером вправ, а також ліхтариком і функцією прогнозу погоди, які є важливими для активного відпочинку. LG X venture має міцну конс-трукцію, стильний дизайн з металевими гранями і неслизькою задньою поверх-нею, що доступна в чорному/коричневому кольорах.*

Враховуючи можливість використання нового смартфона в різних умовах, в тому числі в регіонах з холодним кліматом, LG оснастила X venture 3 кнопками на пе-редній панелі, а також QuickButton на боковій панелі для зручності використання мобільного пристрою в рукавицях. В залежності від інтенсивності натискання QuickButton смартфон демонструє різний результат: коротке натискання викорис-товується для виклику Outdoor Essentials, тривале натискання для налаштування пристрою, а подвійне натискання запускає режим Glove Mode для легкого керу-вання у рукавицях. QuickButton просто налаштовується для запуску улюбленого додатку і функціонує навіть при вимкненому екрані.

LG X venture підтримує різні популярні функції флагманів компанії лінійок G series і V series, а саме датчик відбитків пальців та режим подвійної камери. 5-мегапіксельна 120-градусна ширококутна фронтальна камера стане чудовим рі-шенням для групових фотографій. А 16-мегапіксельна основна камера створить чіткі та деталізовані знімки будь-яких пригод. Високоефективний акумулятор потужністю 4,100 мАг забезпечує роботу смартфона до 24 годин без необхідності в підзарядці. А функція швидкої зарядки Quick Charge 2.0 дозволить зарядити LG X venture на 50% усього за 48 хвилин.

«Користувачі, які ведуть активний спосіб життя, прагнуть знайти пристрій для зручного користування в подорожах та при постійних переміщеннях, – сказав Джуно Чо, президент компанії LG Electronics Mobile Communications. – Вра-ховуючи їхні вподобання, ми створили LG X venture – не просто надміцний смар-тфон, але й надійного помічника для тих, хто користується мобільними пристроями 24/7 з будь-якої точки земного шару. LG X venture оснащений вели-кою кількістю передових функцій, збільшеним терміном експлуатації батареї та інноваційними характеристиками камери для зйомки найяскравіших моментів життя».

На днях стартували продажі LG X venture в Північній Америці, а найближчим часом смартфон буде доступний на ринках Європи, Азії, Африки, Близького Схо-ду і Латинської Америки. Ціни та точні дати виходу будуть оголошені додатково для кожного окремого ринку.

Основні характеристики: *
 Процесор: Qualcomm Snapdragon™ 435
 Дисплей: 5.2-дюймовий сенсорний дисплей FHD In-Cell (роздільна здатність 1080 x 1920 / 423ppi)
 Пам’ять: RAM – 2ГБ LPDDR3 / ROM – 32ГБ eMMC / Micro SD Slot (до 2ТБ)
 Камера: фронтальна – 5МП, ширококутна / задня – 16МП, стандартна
 Акумулятор: 4,100 мАг (незнімний)
 Операційна система: Android 7.0 Nougat
 Розмір 154,0 x 75,8 x 9,29 мм
 Вага: 166,5 г
 Підтримка мережі: LTE / 3G / 2G
 Підключення: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 / NFC / USB Type-B 2.0
 Кольори: Чорний / Коричневий
 Інші характеристики: захист від вологи, пилу – ступіньIP68 / датчик відбит-ків пальців / функція Qualcomm Quick Charge™ 2.0 / QuickButton / Outdoor Essentials / FM Radio / GPS / тахогенератор / цифровий компас / гіроскоп/ ба-рометр


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі