Металургійний комбінат Запоріжсталь почав випускати сім нових видів рулонної сталі

Металургійний комбінат Запоріжсталь почав випускати сім нових видів рулонної сталі
Металургійний комбінат «Запоріжсталь» розширив продуктовий портфель у 2021 році за рахунок освоєння виробництва гарячекатаного рулону з мікролегуванням бором, а також гарячекатаного рулону з новим сочевичним рифленням за типорозмірами 3,0-3,9 х 1050. Про це доповідає Металлургпром.

Сортамент «Запоріжсталі» поповнив гарячекатаний рулонний прокат марок SAE 1006, DD11 та ASTM A36. Освоєно виробництво холоднокатаних рулонів з давальницької заготівлі марки сталі DC01 з шириною 1500 мм з кромкою, розширений розмірний сортамент холоднокатаного рулонного прокату марки DC01.

Загалом за рік клієнтам відвантажено понад 17 тис. тонн нових видів гарячекатаного та холоднокатаного рулонного прокату. Очікується, що нова продукція «Запоріжсталі» використовуватиметься у будівельній галузі, машинобудуванні, трубній промисловості та побутовому секторі.

«Орієнтованість на попит та потреби клієнта – у цьому і є запорука збереження конкурентної переваги металопродукції виробництва «Запоріжсталі». Кожен запоріжсталівець робить свій внесок у забезпечення високої якості прокату, дисципліну виконання замовлень, системне зниження собівартості продукції. Тому кожне нове замовлення – це, по суті, висока оцінка виконаної нами роботи», – зазначив Генеральний директор «Запоріжсталі» Олександр Мироненко.

Зазначимо, металургійні підприємства групи Метінвест у 2021 році почали виробництво 54 нових видів продукції. Найбільше нових продуктів у 2021 році освоєно в сегменті товстолистового та гарячекатаного рулонного прокату. Також новинки з'явилися у категоріях сталевих напівфабрикатів, холоднокатаного рулону, сортового прокату та оцинкованого рулону.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі