Шильди для промислових установок від ФОП Гайда

Шильди для промислових установок від ФОП Гайда

Шильда - це табличка, яка містить інформацію про товар, його характеристиках, виробника і т.д. Вона може виготовлятися з різних матеріалів і містити різні відомості. Для промисловості краще замовити шильди металеві, щоб забезпечити надійність і зручність використання. Наша компанія виготовить для вас будь-який вироби, з дотриманням ваших побажань.

Приклади застосування шильдов технічних

Замовити виробничі шильди ви зможете у нас. Але перед цим варто визначитися, які саме товари вам потрібні.

Ми виготовляємо шильди з металу. Вони більшою мірою підходять для застосування в промисловості, так як надійні, менше схильні до пошкоджень. Найчастіше використовується анодований алюміній, так як він володіє антикорозійними властивостями.

Можна також виділити інші переваги металевих шильдов:

  • менше дряпаються;
  • легко очистити від бруду і сміття;
  • використовуються на будь-якій поверхні;
  • можна застосовувати при будь-якій температурі, вологості і т.д .;
  • приємний дизайн.

Промислові шильди для обладнання можуть застосовуватися в наступних сферах:

  • для маркування товарів, а також упаковок і навіть промислових контейнерів;
  • для позначення іншої інформації, наприклад, на стендах;
  • для маркування промислового обладнання і різних установок.

При виборі конкретного типу таблички потрібно врахувати його ціну, матеріал, з якого виготовляється, технологію нанесення інформації і т.д.

Матеріали для виробництва промислових шильдов

 

Виготовлення технічних шильд проводиться за різними технологіями. Від обраної залежить ціна, якість зображення, можливість нанесення різних кольорів і т.д.

Найпопулярніша технологія - металлофото. Зображення наноситься на анодований алюміній. Воно може бути кольоровим і чорно-білим, але завжди залишається доступним масовому замовнику. Замовити подібні таблички в Україні можна і у нас.

Якщо на табличку потрібно нанести qr код, можна нанести зображення саме за допомогою технології металлофото. Воно буде достатньо чітким для зчитування.

Можливий термін виготовлення від 40 хвилин, якщо використовується інша технологія. Але якщо потрібно якісне і чітке зображення, краще вибрати металлофото.

Металеві шильди використовуються в тому числі в промисловості. Вони дозволяють маркувати товар і обладнання. Наша компанія виробляє подібний товар і запрошує компанії з України до співпраці. Ми зробимо все якісно і в найкоротші терміни.

_______________________________

 

 




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі