Сіменс готові локалізувати виробництво локомотивів для УЗ

Сіменс готові локалізувати виробництво локомотивів для УЗ
Директор департаменту “Інтегровані транспортні системи” ДП “Сіменс Україна” Дмитро Чорненький в інтерв’ю журналістам бізнес-порталу uaprom.info розповів про готовність компанії локалізувати виробництво в Україні. Про це пише інформаційно-аналітичне видання Rail.insider.

Зокрема він заявив:

“Це стандартний формат співпраці по всьому світу. Він нікого з виробників не дивує і не лякає. Він просто вимагає чіткої та зрозумілої дефініції, що мається на увазі, і як це буде працювати. Це також вимагає виконання серйозної домашньої роботи (від українських виробників – ред.) І, звичайно, інвестицій. Але це не наші інвестиції, а внутрішні вкладення”.

Також Дмитро Чорненький нагадав, що в компанії є вдалий досвід подібної співпраці в Україні.

“У проєкті по ДС3 наша частина була 40%. Тому я не бачу проблем для високого ступеня локалізації в нових проєктах. Зокрема, за тими позиціями, на які зараз здатна Україна й українські виробники. Питання не в нас”.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі