Студенти Запоріжжя знайомилися з «Паралеллю»

Студенти Запоріжжя знайомилися з «Паралеллю»
Компанія «Параллель» провела консультації з питань зайнятості серед студентів запорізьких вузів. Зустріч роботодавців та шукачів відбулася на «Ярмарці кар'єри-2017», яка була організована в стінах Запорізького національного технічного університету.
«Ярмарок кар'єри» - це традиційна зустріч для представників підприємств та організацій Запоріжжя та Запорізької області зі студентами і випускниками Запорізького національного технічного університету та Запорізького гуманітарного коледжу. Її мета - пошук робочих місць та ефективне сприяння в працевлаштуванні випускників вузів.
Фахівці департаменту управління персоналом «Параллелі» розповіли студентам про діяльність компанії, ознайомили з наявним банком робочих місць, а також надали конкретну інформацію про вакансії. Крім «Параллелі», у ярмарку брали участь підприємства машинобудівного та металургійного комплексу, нафтотрейдери, підприємства по переробці морепродуктів, перевізники, виробники металоконструкцій і меблів.
«Вузи і технікуми — постійне «джерело» фахівців для підприємств і компаній. Чудово, що керівництво навчальних закладів дає можливість студентам і роботодавцям ближче познайомитися, поспілкуватися віч-на-віч. І, як показує практика, такі заходи важливі для обох сторін – роботодавці збирають інформацію про кандидатів на вакантні місця, оцінюють їх ділові та комунікативні якості, а здобувачі можуть на місці отримати безкоштовну та детальну консультацію, пройти співбесіду і заповнити анкети. До нашого стенду підходило багато студентів, причому не тільки учні старших курсів, але і другокурсники. Цікавилися історією компанії, уважно вивчали вакансії та умови роботи. У результаті деякі студенти заповнили анкети претендентів», - зазначила Ірина Георгіца, начальник відділу підбору та адаптації персоналу компанії «Параллель».
Нагадаємо, що в березні цього року «Параллель» приймала участь у міський ярмарці вакансій, яка була організована БФ «Карітас Україна» спільно з ДО «Фонд «Професійний розвиток Запоріжжя».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі