Україна нарощує імпорт алюмінієвих руд

Україна нарощує імпорт алюмінієвих руд
Україна з січня по кінець квітня імпортувала майже на 45% більше алюмінієвих руд і бокситів в порівнянні з таким же періодом минулого 2020 року. У кількісному вираженні це 1,78 млн т. Головними постачальниками стали Гана, Бразилія і Гвінея. Загальна сума за імпортовану руду дійшла до $ 81,185 млн. Про це повідомляє Перший Діловий.

Також відомі й параметри реекспорту — тільки в Польщу Україна поставила понад 71 тонни, також серед експортерів була і Німеччина.

Раніше повідомлялося, що Україна активно імпортує бензин. Зокрема, за підсумками квітня місяця країна купила близько 105 тисяч тонн бензину. Це на 64,4% більше в аналогії з квітнем 2020 року. На цей час найбільшим постачальником для України в цьому відношенні вважається Білорусь. Вона у квітні імпортувала на територію країни майже 83% від рівня всього імпорту.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі