Українська компанія Спецтехноекспорт відремонтує гелікоптери для Перу

Українська компанія Спецтехноекспорт відремонтує гелікоптери для Перу
Мі-25 Військово-повітряних сил Перу буде відремонтовано на оборонному підприємстві в Україні. Як повідомили в агенство оборонних закупок Перу, перемогу у тендері на ремонт гелікоптерів отримала українська компанія Спецтехноекспорт. Майбутня угода також передбачає постачання комплектуючих для Мі-24, а її орієнтовна вартість становить 1,9 млн доларів.

Про це повідомляють Новини Ветеранів з посиланням на ЗМІ.

Конкурентами української компанії виступали АРЗ 558 із Білорусі та Aviabaltika Aviation Ltd. із Литви. Однак через те, що Спецтехноекспорт запропонував гарантію 18 місяців, проти 12, переможцем було визначено українську компанію.

Завадити перемозі української компанії намагаються росіяни, які вже вимагають визнати тендер недійсним. У російському підприємстві “Вертолеты России” обурені тим, що їх не запросили до конкурсу. Більш того, російська компанія намагається стверджувати, що жодна компаній не сертифікована і не уповноважена проектувальником або виробником продавати запасні частини та вузли, а також надавати послуги з технічного обслуговування і ремонту військових вертольотів, таких як Мі-171Ш, Мі-171Ш- П, Мі-25 та Мі-35П, оскільки це може проводитися тільки компаніями, уповноваженими Федеральною службою з військово-технічного співробітництва.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі