3 години ексклюзиву: Markus Schulz відіграє в Bel Etage

3 години ексклюзиву: Markus Schulz відіграє в Bel Etage
27 липня у київському концертному клубі Bel Etage виступить американський діджей та продюсер Маркус Шульц. Організатори заходу VIRUS Music запрошують на ексклюзивне шоу від знаменитого діджея – 3-годинний сет в «тисячнику» класу А.

Раніше Маркус Шульц вже виступав перед українською публікою, збираючи тисячі фанатів на таких легендарних фестивалях, як Global Gathering і Godskitchen. У 2012 році Маркус був хедлайнером шоу A State of Trance 550 Арміна Ван Бюрена у Києві.

У списку світового рейтингу DJ Mag ТОП-100 ім’я Маркуса Шульца з’являлося 12 разів, при цьому чотири рази він потрапляв в ТОП-10! Серед інших нагород – звання кращого діджея Америки за версією DJ Times. Маркус Шульц збирає вдячну публіку на провідних фестивалях світу по обидва боки Атлантики. Роботи Маркуса двічі займали перший рядок в Billboard club chart і багаторазово в Beatport Top100.
Денис Шматов, VIRUS Music:

«Це унікальний формат виступу легендарного діджея в Україні. Цього разу Маркус Шульц відіграє феєричний 3-годинний сет для обмеженої кількості людей. Усього 1000 справжніх фанатів почують усі найтонші деталі та транс-настрій діджея на найкращому звуці в Bel Etage. Тут кожен зможе максимально близько побачити зірку світової електронної сцени та від душі потанцювати під музику, що відносить за межі відчуттів».
У столичному Bel Etage встановлена знаменита саунд-система L-Acoustics, яка вважається кращим концертним звуком світу. На гостей чекає ексклюзивне звучання від Маркуса Щульца і виступи зірок української транс-сцени Omnia та DRYM.

Захід розпочнеться о 23:00 і триватиме до 06:00.

Кількість квитків на подію обмежена.

Чому варто піти на ексклюзивний виступ Маркуса Шульца в Києві?
1. Маркус Шульц вперше виступить в Україні в тисячному залі, а також вперше – з 3-годинним сетом.
2. У Києві Маркус виступить за 2 дні до свого сету на Tomorrowland.
3. Гарний привід згадати з друзями рейв-вечірки минулих років.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі