60 % українців планують подорожі самостійно і надають перевагу онлайн-сервісам

60 % українців планують подорожі самостійно і надають перевагу онлайн-сервісам
Українці подорожують вдвічі менше європейців, але планують у найближчі два роки збільшити кількість поїздок за кордон майже у два рази. Про це свідчать результати глобального дослідження Visa Global Travel Intentions Study 2017, у якому взяли участь мандрівники з 27 країн.

Ключові світові тенденції, виявлені Visa Global Travel Intentions Study 2017

· Поїздки стають коротшими: їх середня тривалість складає 8 ночей - на 2 ночі менше, ніж у 2013 році.

· Одна поїздка - одна країна: лише 11% від загальної кількості туристів мають на меті відвідування двох і більше країн.

· Японія, США і Австралія є найбільш відвідуваними країнами: Японія стала найпопулярнішим напрямком для туристів за останні два роки, обігнавши Сполучені Штати. Респонденти з Азіатсько-Тихоокеанського регіону обирають подорожі у своєму регіоні і найчастіше вибирають Японію, тоді як більшість туристів з США віддають перевагу континентальній Європі, Мексиці, Канаді та Японії.

· Технології допомагають мандрівникам краще орієнтуватися за кордоном: 88% опитаних мають доступ в Інтернет, коли подорожують за кордоном. 44% використовують програми для пошуку попутників, щоб заощадити.

· Онлайн-сервіси для навігації і планування подорожей набирають все більшої популярності: за останні два роки ними скористалося 83% туристів (у порівнянні з 78% за результатами дослідження 2015 року).

· Витрати на одну поїздку: в середньому туристи витрачають 1 793 долари США за поїздку на людину, при цьому більш ніж половини мандрівників беруть з собою готівкою 778 доларів США. У Топ-5 лідерів за цим показником входять Саудівська Аравія (5 333 долари США), Кувейт (3 143 долари США), КНР (2 988 доларів США), Австралія (2 745 доларів США) і ОАЕ (2 722 долари США).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі