ADIDAS ORIGINALS І GIRLS ARE AWESOME ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ КАПСУЛЬНУ КОЛЕКЦІЮ SUPERSTAR

ADIDAS ORIGINALS І GIRLS ARE AWESOME ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ КАПСУЛЬНУ КОЛЕКЦІЮ SUPERSTAR
adidas Originals і Girls Are Awesome об'єдналися для створення оригінальної інтерпретації легендарного силуету Superstar. Girls Are Awesome – це прогресивний бренд і розвиваюча медіа-платформа для людей, готових змінювати навколишній світ. В рамках колекції була представлена кольорова візуальна кампанія, в якій взяли участь яскраві представники спільноти Girls Are Awesome.

Колаборація є не першим прикладом співпраці adidas Originals і Girls Are Awesome: раніше вони вже працювали над деякими проєктами, в числі яких була студія Future в Берліні. Колекція уособлює початок нової серії спільних проєктів німецького бренду спортивного одягу та передового творчого колективу. Girls Are Awesome твердо вірять в те, що важливо просувати культурні цінності через яскравих представників суспільства. Вони прагнуть підвищити залученість жінок в сучасні процеси розвитку суспільства, надихнути і розширити їх можливості по всьому світу. Завдяки соціальним ініціативам і партнерству, разом з постійно зростаючою спільнотою платформи, Girls Are Awesome вносять позитивні зміни в цьому напрямку через культуру, управління і практичні навички.

Колекція взуття включає в себе дві унікальні інтерпретації культового силуету Superstar. Фірмовими деталями нових моделей з колаборації є масивна підошва, райдужна п'ятка, яка переливається, класичні шнурки і верх, виконаний в крижаному рожевому і світло-сірому відтінках. Кросівки Superstar з капсульної колекції прикрашені написом «Girls Are Awesome» і продаються разом зі спеціальними устілками, виготовленими за індивідуальним замовленням.

Кросівки Superstar х Girls Are Awesome у продажу з 18 липня в магазині adidas Originals в ЦУМ (м. Київ, вул. Хрещатик, 38).
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі