LOZOVA MACHINERY відкрили аграрний сезон на виставці «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2022»

LOZOVA MACHINERY відкрили аграрний сезон на виставці «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2022»
15-17 лютого LOZOVA MACHINERY відкрили аграрний сезон на міжнародній агропромисловій виставці «АгроВесна. Зернові технології-2022» та представили оригінальну сільгосптехніку, у якій реалізовані нові ідеї та рішення.

Сьогодні аграрії очікують від техніки надійність, високу продуктивність, економічність та простоту в обслуговуванні. Експозицію LOZOVA MACHINERY склали актуальні моделі з інноваційними технологіями, із закладеною високою ефективністю обробітку землі при економії палива.

Цього року LOZOVA MACHINERY представили оновлену шлейф-борону LARI. Ця модель незамінна навесні: першою виходить у поле по будь-якому, найвологішому ґрунту в потрібний аграріям час, закриває вологу і створює ідеально рівне поле. Як зазначив головний конструктор Олексій Гриненко, модернізована модель стала більш ергономічною в керуванні та компактною у транспортному положенні (3 метри). Також серед оновлень – гідравлічне керування транспортним замком та транспортними колесами, розділення передньої стріли для встановлення ємностей для гранульованих та рідких добрив.

Прибічникам органічного землеробства сподобалася легка зубова борона LIRA XS, справжнісінький «механічний гербіцид», що знижує засміченість посівів бур'янами на 85-95. Агрегат здійснює дбайливий обробіток при ранньовесняному боронуванні.

Найлегша ротаційна борона на ринку DINAR також на стенді LOZOVA MACHINERY. Аграрії відзначили, що зараз особливо не зустрінеш легких високопродуктивних знарядь, тому DINAR незмінно привертає увагу. Легкі (вага 6-ти метрової борони менша за тонну, а 12-ти метрова трохи більше ніж 2 тонни), швидкі (швидкість до 20 км/год), працюють із тракторами від 80 к.с, принцип «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ», продуктивні та надійні, дбайливо працюють і на високих сходах (до 20 см) на всіх типах ґрунтів – це лише деякі переваги ротаційних борін DINAR.

Обприскувач SPRAYMARC вразив гостей стенда високотехнологічною конструкцією та простотою керування за допомогою сучасної комп'ютерної системи Bravo-400, яка забезпечує автоматичне підтримання норми внесення рідини за зміни швидкості руху трактора. Об'єм бака – 3000 літрів, ширина штанги – 24 метри, що в рази збільшує продуктивність обприскування, при цьому обладнання відрізняється легким маневруванням та точним стеженням за рельєфом.

На виставці було проведено низку результативних переговорів із партнерами, провідними гравцями аграрного бізнесу. Обговорили тенденції вітчизняного та зовнішнього ринків, стратегію розвитку в нестабільних економічних умовах.

«На цей рік бренд планує та ставить завдання на досягнення нових висот. Попри нестабільну поведінку ринку в цілому, валютні коливання та інші кризові моменти, компанія прогнозує збільшення продажів, оскільки підготувала низку новинок та модернізацію традиційних моделей, перевірених часом та практикою», – зазначив на виставці Президент компанії Роман Гіршфельд.

Цього року компанія вже запустила у продаж новинки з покращеним дизайном та функціональністю, розроблені з урахуванням запитів споживачів.

Це пружинні зубові борони LIRA М, легкі пружинні борони LIRA XS, нові знаряддя для стерньового обробітку – ротаційний подрібнювач DUCAT RST і борона вертикального обробітку DUCAT UVT.

Цього ж року стартує продаж оборотних плугів IMPERIAL, тракторного напівпричепа KELT XXL, інжекційного агрегату для внесення рідких добрив SOVEREIGN.

«Успішно долаючи перешкоди та досягаючи результату, ми розвиваємося та ростемо. Ми ніколи не зупиняємось на досягнутому. Наш шлях – радувати та дивувати своїх клієнтів, дотримуючись головних цінностей бренду: клієнтоорієнтованість, надійність, точність та енергоефективність – що гармонійно поєднуються у техніці LOZOVA MACHINERY», – резюмував Роман Гіршфельд.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі