Як сформувати свій базовий гардероб?

Як сформувати свій базовий гардероб?
Якщо ви замислюєтеся над зміною свого гардеробу, то ця стаття буде цікавою та корисною для вас. Тут ви дізнаєтеся про те, як правильно підійти до цього питання, і на які параметри потрібно звертати увагу, вибираючи новий одяг.

Дістати весь свій одяг та взуття. Це стосується робочого, верхнього та домашнього одягу, а також спідньої білизни та аксесуарів. Тепер вам потрібно перебрати всі ці речі та розділити на три частини. А саме: ті речі, які вже стали малі чи зіпсовані, друга частина - речі, які вам однозначно подобаються і ви їх регулярно носите. А ось в третю повинні потрапити ті речі, в яких ви сумніваєтеся. Їх потрібно переміряти і визначити чи підходять вони вам чи ні. Ретельно перебирайте всі речі та приміряйте кожну з них.

Зіпсовані речі слід викинути, непотрібні - віддати. Таким чином лишатья речі, які ідеально вам підходять. Спробуйте сформувати з них комплекти.

Читати далі ...
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі