ADIDAS ЗАПУСКАЄ МІЖНАРОДНИЙ СПОРТИВНИЙ ЧЕЛЕНДЖ #HOMETEAMHERO З МЕТОЮ ВНЕСТИ ПОЖЕРТВУВАННЯ ДО ФОНДУ СОЛІДАРНОСТІ І РЕАГУВАННЯ НА COVID-19

ADIDAS ЗАПУСКАЄ МІЖНАРОДНИЙ СПОРТИВНИЙ ЧЕЛЕНДЖ #HOMETEAMHERO З МЕТОЮ ВНЕСТИ ПОЖЕРТВУВАННЯ ДО ФОНДУ СОЛІДАРНОСТІ І РЕАГУВАННЯ НА COVID-19
adidas оголошує про старт челенджу #HOMETEAMHERO — віртуального спортивного проєкту, який об'єднає людей в усьому світі, дозволивши їм зробити внесок у загальну добру справу за допомогою регулярних тренувань.

В усьому світі челендж пройде в період з 29 травня по 7 червня. За кожну годину активності, зафіксованої в спортивних програмах, які приєдналися до цієї ініціативи бренду adidas, компанія пожертвує 1$ до Фонду солідарності і реагування на COVID-19, створений Всесвітньою Організацією Охорони Здоров'я (ВООЗ).

Реалізація проєкту, покликаного об'єднати міжнародну спільноту людей, які захоплюються спортом, стала можливою завдяки співпраці adidas з додатками з функцією відстеження тренувальної активності, таких як Garmin, Zwift, Polar, Suunto і JoyRun. У додатках adidas та партнерів буде представлено різноманіття тренувань, які в тому числі проведуть відомі спортсмени: Давид Альба, захисник футбольного клубу «Баварія», бігунка Сабріна Стенлі і Джордж Норт, зірка збірної Уельсу з регбі.

Міжнародний спортивний діджитал-проєкт — результат спільних зусиль великої кількості людей. Тепер всі бажаючі можуть взяти участь в челенджі і таким чином допомогти досягти головної мети — одного мільйона годин тренувань. Кожна хвилина активності має значення, незалежно від того, яким видом спорту ви займаєтеся, якої дисципліни дотримуєтеся, який у вас рівень підготовки і на якій стадії ізоляції ви перебуваєте.

Мільйон годин активностей. Кожна хвилина на рахунку.

Приєднуйтесь до челенжду #HOMETEAMHERO:

1. Завантажте додаток adidas Running або adidas Training, зареєструйтесь або увійдіть через існуючий обліковий запис.
2. Ви також можете синхронізувати свій акаунт фітнес-додатків Garmin/Polar/Suunto/Zwift з акаунтом в додатку adidas Running.
3. Зареєструйтесь в челенджі #HOMETEAMHERO, починаючи з 18 травня.
4. Публікуйте ваші спортивні результати в рамках глобального челенджу в період з 29 травня по 7 червня і adidas пожертвує 1$ за кожну годину активності кожного з учасників.
5. Слідкуйте за тренуваннями в різних видах спорту: біг, фітнес в додатку adidas Training, ходьба, велогонки, силові тренування, аеробіка, бігова доріжка, орбітрек, хайкінг, гірський велосипед, йога, катання на роликових ковзанах, скандинавська ходьба, катання на візках, трейлраннінг, хендбайк, спінінг, віртуальний біг, віртуальний велоспорт, скейтбординг, футбол, баскетбол, танці, теніс, регбі та бокс.

____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі