АЕРОПОРТ "БОРИСПІЛЬ" ОБГОВОРИВ ІНФРАСТРУКТУРНІ ЗМІНИ З ЯПОНСЬКИМИ ПАРТНЕРАМИ

АЕРОПОРТ
17 червня 2017 року в міжнародному аеропорту "Бориспіль" відбулася зустріч з японською делегацією на чолі з Сінічі Кітаока, президентом Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA).

Під час зустрічі президент JICA розповів про найближчі плани щодо розширення діяльності агентства в Україні. Представники аеропорту зі своєї сторони презентували найближчі перспективи розвитку аеропорту "Бориспіль" та висловили готовність до подальшої продуктивної співпраці.

"Аеропорт Бориспіль вже в цьому році обслужить більше 10 млн пасажирів та перейде в категорію великих аеропортів за європейською класифікацією. Ми очікуємо, що в наступні три роки пасажиропотік складе 15 млн пасажирів. Це актуалізує питання реконструкції другої злітно-посадкової зони, тому ми сподіваємося на продовження співпраці з JICA за даним напрямком", – відзначив Павло Рябікін, генеральний директор аеропорту "Бориспіль".

Представники японського агентства ознайомилися із змінами, що відбулися в терміналі D, відзначили зростання рівня комфорту для пасажирів та високо оцінили розвиток аеропорту за останні роки.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі