Авіакомпанія Qantas долучилася до програми Amadeus NDC-X

Авіакомпанія Qantas долучилася до програми Amadeus NDC-X
Програма NDC-X від Amadeus об'єднує інноваційні авіакомпанії та агентства для якнайефективнішої співпраці на базі туристичної платформи Amadeus з підтримкою протоколу NDC.

З моменту запуску програми NDC-X у лютому цього року Amadeus досяг великих успіхів у просуванні NDC, співпрацюючи з авіакомпаніями і продавцями тревел-послуг.
Сьогодні Amadeus оголосив про долучення до цієї програми авіакомпанії Qantas. Amadeus буде підключатися до платформи Qantas Distribution Platform (QDP) і надавати NDC-контент агентствам. Це дозволить останнім бронювати контент NDC разом з іншим тревел-контентом, таким чином забезпечуючи мандрівникам більш персоналізований сервіс.

У рамках багаторічного партнерства Amadeus отримає доступ до QDP і продовжить надавати агентствам всі пропозиції авіакомпанії через канал бронювання, якому надають перевагу агенти.

«Наша програма дозволить авіакомпаніям продавати свої NDC-пропозиції продавцям тревел-послуг у всьому світі через нашу платформу на базі NDC, — говорить Джанні Пізанелло, віце-президент програми NDC-X, Amadeus. — Ми раді, що авіакомпанія Qantas стала частиною цієї провідної галузевої програми. Amadeus Travel Platform розроблена з урахуванням потреб як авіакомпаній, так і агентств, і ми з нетерпінням очікуємо появи в ній контенту NDC. Ми досягаємо великих успіхів і вже цього року плануємо забезпечити можливість бронювання в Amadeus Travel Platform. Це означає, що повний цикл бронювання «покупка-замовлення-оплата» здійснюватиметься за стандартом NDC».
Заява про співпрацю між Amadeus і Qantas була оприлюднена незабаром після відновлення партнерства між компаніями в області IT та дистрибуції.
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі