Автоквестери Запоріжжя курсували вулицями міста на паливі «Параллелі»

Автоквестери Запоріжжя курсували вулицями міста на паливі «Параллелі»
Компанія «Параллель» та автотовариство Drive2 проводять багато цікавих заходів для захоплюючих автомобілістів. Серед них - тематичні автоквести, один з яких нещодавно відбувся в Запоріжжі.

200 осіб - новачків та досвідчених автоквестерів - захоплююче провели своє дозвілля, розгадуючи завдання квесту, побудованого на мотивах знаменитого фільму «Seven». Це була вже шоста гра рейтингового сезону, який щорічно проводить автомобільне автотовариство Drive2 Запоріжжя.

«Емоції людей приємно дивують нас від гри до гри. Приїжджаючи на фініш, учасники завжди у захваті, діляться своїми враженнями, обговорюють завдання, аналізують помилки, згадують про кумедні ситуації, що відбувались на пошукових точках. Але особливо автоквестери радіють подарункам - якісному паливу та іншим приємним сюрпризам. А з урахуванням того, що в цій грі ми, завдяки «Паралелі» передбачили ще й призи новачкам, то очікуємо на наступних іграх ще більшу кількість учасників», - зазанчив Павло Фролов, представник автотовариства Drive2 Запоріжжя.

Переможці автоквесту – це команди Winners club, OrgBB та Елефант, за свою кмітливість та оперативність отримали в нагороду від «Параллелі» фірмове паливо Perfekt 95. Новачки теж не залишилися без нагород - за свою сміливість та яскравий дебют автоквестери були відзначені сертифікатами на непаливну групу товарів від «Параллелі».

До фіналу залишилося всього дві гри, які пройдуть в Запоріжжі протягом листопада за підтримки «Параллелі». А вже в грудні Drive2 підведе підсумки всіх ігор та визначить переможця року і тим самим завершить автомобільний сезон.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі