BCD Travel приєднується до програми Amadeus NDC-X

BCD Travel приєднується до програми Amadeus NDC-X
Одна з найбільших у світі компаній з управління бізнес-поїздками BCD Travel приєднується до програми NDC-X, щоб прискорити індустріалізацію NDC.

NDC-X об'єднує всі аспекти діяльності Amadeus, пов'язані з NDC — як з позиції постачальника IT-послуг, так і з позиції агрегатора. Продовжуючи еволюцію на шляху до створення відкритого і динамічного Live Travel Space, Amadeus вже працює з декількома авіакомпаніями та продавцями туристичних послуг, щоб прискорити повноцінне впровадження стандарту NDC.

Джанні Пізанелло (Gianni Pisanello), віце-президент з розвитку програми NDC-X в Amadeus, зазначає:
«Ми нарощуємо безпрецедентні темпи розгортання NDC-X. І маємо твердий намір наступного року зосередитися на індустріалізації NDC. Партнерство з BCD Travel означає, що ми разом з нашими клієнтами рухаємося в правильному напрямку».

Величезний обсяг тревел-контенту, який вже доступний у провідній глобальній дистрибутивній системі Amadeus, а також контент, який Amadeus отримує за допомогою NDC, зміцнить здатність BCD Travel швидко обслуговувати клієнтів.

Тейн Джексон (Thane Jackson), віце-президент зі стратегії розвитку глобальної дистрибуції у BCD Travel, прокоментував:

«Наша мета — забезпечити високу якість обслуговування клієнтів, оптимізувавши процеси бронювання, управління витратами і гарантуючи надійність наших послуг. Все це підвищує цінність клієнтських програм. І ми, і вся індустрія матимемо вигоду від Amadeus NDC-X. Адже ця програма спрямована на практику використання NDC, даючи можливість протестувати різні інструменти й оцінити результати, щоб надавати поліпшені можливості всім гравцям ринку».
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі