CARDI B І FUTURE ВИБИРАЮТЬ AZTREK’93

CARDI B І FUTURE ВИБИРАЮТЬ AZTREK’93
Суперзірки американського хіп-хопу в новій кампанії Reebok

Цієї весни Reebok підготував гучну прем'єру для шанувальників вуличної моди - відродження культових кросівок Aztrek, вперше випущених в 1993 році. Обличчями рекламної кампанії стали амбасадори бренду - володарка премії Греммі-2019, нова королева поп-культури з десятками мільйонів переглядів на YouTube - ікона стилю Cardi B та не менш популярний репер Future, що знаходиться на хвилі успіху нового альбому «Future Hndrxx Presents: The WIZRD».

У 90-ті дизайн Aztrek уособлював бунтарський дух епохи змін, коли стиль одягу ставав відображенням індивідуальності. Це був час сміливих експериментів, яскравих фарб та вибухових форм не озираючись на стандарти. Сьогодні зухвалий силует Aztrek'93 знову опиняється в центрі уваги шанувальників вуличного стилю.
Головні герої кампанії - Cardi B і Future - звикли йти своїм шляхом у всьому, що вони роблять. Їх головні цінності: свобода бути собою й можливість безмежного творчого самовираження - найкраще відповідають духу моделі Aztrek.
На честь запуску Reebok представить два відео за участю Cardi B та Future, у яких суперзірки розкриються з нового боку. Cardi B порине в атмосферу 90-х, а Future познайомить глядачів зі своїм альтер-его Hndrxx.

Кросівки Aztrek'93 доступні у всіх фірмових магазинах Reebok за ціною 3090 грн.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі