Донорство крові для «Параллелі» - корпоративна норма

Донорство крові для «Параллелі» - корпоративна норма
Корпоративне донорство крові стало нормою для компанії «Параллель». Черговий захід благодійної здачі крові співробітниками компанії відбувся 10 липня у Запорізькій обласній клінічній лікарні.

Захід навмисно не було приурочено до особливих дат. «Параллелівці» хотіли показати громадськості, що донорська кров необхідна регулярно. З кожним роком нестача донорської крові відчувається все більше. Причому не завжди у дефіциті саме четверта негативна, як це прийнято вважати, дуже часто складно знайти навіть найпоширеніші групи крові.

«Допомагати людям, які потрапили в біду, - основний принцип людяності. «Параллель» безумовно дотримується його, регулярно реалізуючи в регіонах своєї присутності соціальні ініціативи. Серед них - корпоративне донорство. Ми стимулюємо донорство крові шляхом різноманітних заохочень, і з кожним заходом кількість бажаючих стати донорами все більше», - зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».

________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі