Доставка екзотичних фруктiв

Доставка екзотичних фруктiв

Згадуючи 2020 рік складно сказати яка подія була найбільш визначною. Однак з усією впевненістю можемо стверджувати, що найбільше запам'яталася саме епідемія коронавируса, яка змінила звичний хід життя. Кожна людина зіткнулась зі складнощами самоізоляції і необхідністю шукати нові рішення повсякденних питань. Однією з найбільш складних проблем став шопінг. Те, що раніше багатьом приносило задоволення, тепер стало недоступним. Ми всі вчилися бачити приємні моменти в онлайн покупках і як могли адаптувалися до нових умов існування. Не можна сказати, що всі нові різновиди розваг стали для нас чимось унікальним або по-справжньому новим. Але на одну річ дійсно потрібно було подивитися під новим кутом зору. Мова йде про доставку продуктів харчування додому. 

Зміна правил гри для продуктових магазинів

Багатопрофільні компанії до початку локдауна особливо не приділяли уваги послузі доставки продуктів. Всі активно замовляли піцу, суші та інші улюблені ласощі, але ось доставка продуктів, з яких потім потрібно готувати? Ні, це було вкрай незнайомим явищем для більшої частини населення. Але пандемія внесла свої корективи, тому люди були вимушені спробувати новий для себе сервіс.

Велика кількість профільних компаній зрозуміли куди прямує розвиток нового сегмента, тому стали активно трансформувати власні кур'єрські служби. Варто відзначити, що спочатку сервіси доставки працювали вкрай погано. Але у цьому немає великої провини самих продавців. Просто люди ще не були морально готові до того, що їм не доведеться їхати в магазин, знаходитися там з іншими людьми в масках, стояти у великих чергах та нести кульки з їжею додому. Але як тільки перші клієнти почали активно розхвалювати нову послугу, за ними стали підтягуватися й інші.

Широкий вибір смачних та якісних товарів

Головною особливістю доставки продуктів став їх величезний вибір. Можна не тільки вибрати м'ясо, хліб, молоко та інші товари. Користувачеві стала доступна доставка екзотичних фруктів https://foodex24.com/category/ekzotichni-frukti, які полегшили складні моменти самоізоляції для великої кількості гурманів.

Крім того, варто відзначити, що велика частка профільних компаній, які почали пропонувати користувачам доставку, змінили політику обслуговування клієнтів. Якщо раніше покупець досить часто стикався з необхідністю набрати певну кількість товарів на мінімальну сумму у своєму продуктовому кошику, то тепер ці обмеження були зняті. Варто зазначити, що така динаміка була надзвичайно тепло зустрінута переважною більшістю людей в Україні.

Після зняття обмежень на ізоляцію люди почали повертатися до звичного режиму життя та незважаючи на те, що фахівці прогнозували різкий спад попиту на послугу доставки продуктів харчування, цього не сталося. Безумовно, якийсь відсоток клієнтів "пішов" від сервісу, проте велика кількість користувачів оцінили неймовірний комфорт та зручність доставки продуктів додому, тому просто не захотіли від неї відмовлятись.

_____________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі