Falke ESS - одяг для справжніх шанувальників активного способу життя

Falke ESS - одяг для справжніх шанувальників активного способу життя

Falke ESS - високі технології та бездоганна якість

Німці завжди шанувалися у всьому світі, як притенциозні та скурпульозні виконавці кожної справи, не стало винятком і виробництво одягу. Ми можемо згадати багато видатних імен національної індустрії, але одним із головних назавжди залишиться Falke.

У 1985 році Франц Фальке-Рохен заснував невелику фабрику по виготовленню високоякісних тканин, але значного розширення компанія отримала лише з приходом до управління його сина - Франца-молодшого. Саме він почав розширювати бізнес, придбавши декілька додаткових фабрик, та розширивши асортимент до готових виробів, зберігаючи бездоганну якість у кожній дрібниці.

З плином часу компанія розширила свій асортимент до спортивних товарів, і в певний момент було вирішено розподілити направлення за власними іменами дочірніх брендів.

Так з'явився Falke ESS - високотехнологічний одяг для та любителів активного способу життя, який більше всього орієнтується на шанувальників зимових видів спорту.

Звісно першочерговою категорією для будь якого спортсмена, особливо у зимовий період є якісна термобілизна. Бренду вдалось підняти на новий рівень якість та функціональність такої продукції. Вона виготовляється зі складу високоякісного поліаміду, поліестеру та еластану. Завдяки використанню особливих матеріалів такий виріб не зважаючі на тонкість, еластичність та малу вагу може зігріти вас навіть при значній мінусовій температурі, швидко відводить надлишкову вологу, моментально висихає та майже не відчувається на тілі.

Звісно вам знадобится і додаткова екіпіровка, але це незамінний стандарт. Крім цього кожен гірськолижник знає, що запорукою комфортного катання є правильно підібрані шкарпетки.

Falke випускає велику кількість моделей за типом чоботів, яким ви віддаєте перевагу. За основу берется склад натуральної вовни та поліаміду зі спеціальними накладками, які пом'якшують фіксацію ноги. Також використовують стяжки в області гомілки для додаткового захисту. Іншим цікавим товаром для спортсменів стануть спеціальні бігові шкарпетки, які мають підкладки для пяти та носку для запобігання появи мозолів при довгому та інтенсивному тренуванні.

Цей німецький бренд завжди демонструє найвищу якість і зносостійкість фірмових виробів, тому таке придбання прослужить вам не один сезон активного користування.

Придбати фірмову продукцію ми радимо у офіційного представника фірми в Україні - мультибрендового інтернет-магазину Saks’85.

__________________________

 




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі