ІX Спеціалізована виставка – «ГОТЕЛЬНИЙ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС»

ІX Спеціалізована виставка – «ГОТЕЛЬНИЙ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС»
Традиційно, восени ПрАТ “Гал-ЕКСПО” в рамках своєї виставкової програми провело ЛЬВІВСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ – 2015, в рамках якого, відбулась ІХ Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес – 2015!».
З 21 по 23 жовтня у Палаці спорту «УКРАЇНА» зібралися успішні власники готельного та ресторанного бізнесу. Кожен мав нагоду дізнатися про особливості ведення готельного та рестораторського бізнесу, про актуальні тренди та акценти в створенні нового готельного бренду, ресторанного залу чи вдосконалення існуючого.
Цьогорічна виставка-ярмарок «Готельний та ресторанний бізнес» гостинно прийняла більше 47 експонентів з різних регіонів України.
В рамках виставки для спеціалістів готельного та ресторанного бізнесу було проведено семінар на тему «Оптимізація меню. Запобігання крадіжкам персоналу. Стимулювання персоналу до продаж», організатором якої виступила компанія GMS Service (м. Дніпропетровськ).
Завдяки Академії Готельних Інвесторів (Україна) та PROJEKT HOTEL (Польща) відвідувачі мали нагоду долучитися до конференції «Успішний готельний бізнес. Як допомогти готелю в складні часи?». Під час заходу польські колеги поділилися досвідом гостинності та розказали про особливості світової моделі готельєрства, а також про готельну франшизу як рішення для складних часів.
Семінар-презентація «Фотозйомка вашого готелю - що, як, чому?» від фотографа Кадуліна Сергія Ігоровича допомогла визначитись, як правильно формувати портфоліо готелю. Як приймати готову роботу у фотографа, на що звертати увагу. Використання фотографій (сайт готелю, ОТА, маркетинг) тощо.
Всі бажаючі мали нагоду насолодитися коктейлями, адже протягом трьох днів проходив II Західноукраїнський чемпіонат барменів: Wellness BI0 MIX 2015!!! Відвідувачі побачили на що здатні бармени задля створення ідеального смаку коктейлів та титулу переможця. На майстер-класах з міксології від Андрія Косачова (одного з кращих барменів-міксологів України), Володимира Когута, Грицюк Христини – відвідувачі мали нагодою навчитися міксувати коктейлі власноруч.
Родзинкою виставки став VІ Конкурс професійних кухарів «ПРОСТО. Їжа без пафосу.» Учасники змагалися за звання найкращого кухара протягом двох днів. Переможці конкурсу отримали спеціальні відзнаки, подарунки та можливість участі у майстер-класах Західної Шеф Групи. Цьогорічний конкурс прийняв понад 40 конкурсантів з різних міст України.
Також протягом трьох днів проходила презентація мультифункціонального приладу Vario Cooking Center TM RATIONAL (Німеччина) спільно з ТД «S-PROF» за участю бренд-шефа Богдана Венгера.
На виставці, крім насиченої бізнес-програми, широко були представлені нові колекції: текстилю та білизни (ТМ «Nuvola», м. Вінниця; Торгового дому «БКП», м. Київ; ТМ «Руно», м. Остер, Чернігівська обл.; ТМ «SHTAYER», м. Харків; Компанії «LELEKA-TEXTILE», м. Харків; ТМ «Владі», м. Львів); оснащення та меблі для готелів та ресторанів (ТД «S-PROF», м. Львів, ПП «ДІАНА», м. Стрий, Компаній „OMNITEC», м. Київ; «HOTEK», м. Львів; ТМ «ТЕКСПРАЙМ», м. Одеса, Меблевої компанії «КІМ», м. Львів, INTERIO STORY, м. Львів, ТМ «VENETO», м. Київ, ТМ «CRUZO», м. Київ); комп’ютерні та телекомунікаційні технології для готелів та ресторанів, а також для індустрії розваг (ТзОВ «Джі Ем Ес Сервіс», м. Київ; ТзОВ Скайлайн Софтвер», м. Київ; RECA CONSULTING, м. Одеса); продукти харчування (ТМ «Diamant», м. Радехів, Львівська обл.); санітарно-гігієнічне обладнання та побутова хімія (ТзОВ «Ядро», м. Львів; Фірма «Соляріс», м. Харків; ТзОВ «Тензі-Україна, м. Київ; ПП «Мірус Компані», м. Полтава; ТзОВ «Бетта-Сервіс», м. Київ); світлодіодне обладнання («LED-SIMS RGB Technology», м. Львів) тощо.
Львівський міжнародний форум туризму та гостинності 2015 допоміг стати на крок ближче до успішного володіння власного готелю чи ресторану!

Долучайтеся до нас в соціальних мережах.

Ласкаво просимо на виставки серії «Галицькі експозиції».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі