Як знайти хорошого майстра по ремонту пральних машин?

Як знайти хорошого майстра по ремонту пральних машин?

Пральна машина - техніка, без якої неможливо уявити сучасне життя. Вона звільняє багато часу. А впоратися з нею навіть дитина. Але що робити, якщо у вашій «помічниці» трапляються збої в роботі? Або вона зовсім вийшла з ладу? Неприємна ситуація, з якої є вихід - найняти кваліфікованого майстра. Ремонт пральних машин на високому рівні здійснює компанія з хорошою репутацією - Стірмаш.

Як знайти майстра, який виконає роботу якісно?

Головна проблема нашого часу - фахівців багато, а хороших мало. І, здавалося б, вибір є, але, як зрозуміти, що він правильний?

Хороший майстер дорожить своєю репутацією, тому:

  • оперативно виїжджає на об'єкти;
  • якщо призначив час, не порушує домовленостей;
  • робить діагностику по телефону, може припустити, але не винесе однозначний вердикт;
  • встановлює запчастини, відповідають класу машини, а не все найдорожче;
  • ввічливий з клієнтами; не залишає після себе сміття.

Де шукати професіонала?

Попросіть рекомендацію друзів. Найчесніша і ефективна реклама - сарафанне радіо, причому важлива не оцінка. Знайомі можуть докладно розповісти, як майстер підійшов до роботи, яку оплату взяв, що зробив. А ви зробите власні висновки. Інтернет - швидкий і простий варіант. Ознайомтеся з сайтом stirmash.com.ua і відгуками. Які послуги надає компанія, як себе позиціонує, наскільки злагоджено працює. Можна почитати відгуки на незалежних ресурсах. А можна звернутися в Stirmash - компанію з досвідом і кваліфікованими майстрами.

Чому вам варто звернутися в компанію Стірмаш?

Про професіоналізм говорять всі, але як зрозуміти, що це не порожні слова?

  • Потрібна консультація? Отримайте її по телефону абсолютно безкоштовно. Вам допоможуть визначити можливі неполадки і необхідність у виклику фахівця.
  • Сумніваєтеся потрібен ремонт? Майстер приїдете додому і проведе діагностику. Це не зобов'язує вас проводити ремонт і приймати рішення терміново.
  • Довелося ремонтувати? Діагностика буде для вас безкоштовною.
  • Потрібна заміна деталей? Вам запропонують можливі варіанти виробників, що відрізняються за вартістю.
  • Не вірите, що ремонт допоможе? Отримайте гарантію на послуги на 12 місяців. Якщо деталь дасть збій, то майстри замінять її в рамках гарантійних зобов'язань.

І найголовніше - Стірмаш цінує ваш час.

Коли машина ламається у великій родині, то в очікуваннях майстра звіт йде не на дні, а на години. Фахівці розуміють це і оперативно виїжджають на об'єкти по всьому Києву і передмістю.

_________________________

 

 




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі