«Київхліб» відкрив експорт до Великої Британії

«Київхліб» відкрив експорт до Великої Британії
Компанія «Київхліб» розпочала експортувати свою продукцію до Великобританії. Перша партія обсягом 4 тонни була відправлена ​​в Сполучене Королівство на минулому тижні.

«Ми відправили у Великобританію сушки, соломку, пряники, печиво та крендельки декількох видів. До кінця року плануємо наростити експорт як мінімум на чверть і вийти на обсяги поставок в середньому по 10-15 тонн щомісячно», – повідомив керівник експортного управління компанії Олександр Микитенко.

На сьогодні компанія експортує свою продукцію у майже 30 країн світу – в Європу, Азію та Північну Америку. Загальний обсяг експортних поставок продукції тривалого зберігання становить близько 1500 тонн на рік. Вже до кінця 2020-го компанія планує відкрити до 5-ти нових експортних напрямків.

Нагадаємо, щодня «Київхліб» виробляє близько 400 тонн хліба та 30 тонн сухих кондитерських виробів на 9-ти виробничих площадках у Києві та області. Асортимент продукції налічує понад 250 найменувань.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі