Кока-Кола Беверіджиз Україна другий рік поспіль визнано лідером галузі безалкогольних напоїв

Кока-Кола Беверіджиз Україна другий рік поспіль визнано лідером галузі безалкогольних напоїв
29 серпня, 2016 — «Кока-Кола Беверіджиз Україна» другий рік поспіль визнано лідером українського ринку безалкогольних напоїв.



Результати 19-го Міжнародного дегустаційного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод було оголошено 26 серпня 2016 року. Кока-Кола Беверіджиз Україна отримала Гран-прі, три золоті, дві срібні медалі, а також, головну нагороду конкурсу — «Бурштинову зірку».



«Кока-Кола Беверіджиз Україна» другий рік поспіль отримує «Бурштинову зірку», і це вперше в історії конкурсу, коли одна компанія отримує цю престижну нагороду двічі. Цього року компанія нагороджена за найвищий в Україні приріст обсягів виробництва безалкогольних напоїв за результатами 2015 року.

Конкурс проводиться щорічно під егідою галузевої компанії «Укрпиво», що об’єднує українських та міжнародних виробників пива, солоду та безалкогольних напоїв. Вибір переможців відбувається шляхом «сліпої» дегустації, коли члени міжнародного журі здійснюють оцінку напоїв за цілою низкою критеріїв: зовнішній вигляд, смак, колір, аромат і консистенція.

«Ми пишаємось тим, що другий рік поспіль нашу компанію визнано лідером безалкогольної галузі в Україні. Ми вдячні організаторам конкурсу і журі за їхню професійну роботу, а споживачам – за щоденний вибір. Це дає нам натхнення та енергію якнайкраще робити свою справу та забезпечувати споживачів високоякісними напоями», – підкреслив під час церемонії нагородження Андрій Бублик, Директор із зв’язків з державними установами та комунікацій «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» в Україні та Молдові.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі