Компанія АББ забезпечує енергією електричний транспорт, запускаючи перший зарядний пристрій для електромобілів потужністю 350 кВт

Компанія АББ забезпечує енергією електричний транспорт, запускаючи перший зарядний пристрій для електромобілів потужністю 350 кВт
Розширюючи свій глобальний вплив, лідер з інноваційних технологій, компанія АББ, запустила новий пристрій швидкої зарядки високої потужності Terra HP High Power на Ганноверський ярмарці

Зі зростанням кількості електромобілів на дорогах попит на потужні та енергоефективні станції зарядки електромобілів невпинно збільшується по всьому світу. Під час Ганноверської ярмарки АББ запустила своє новітнє рішення зарядки електромобілів Terra HP, першу на ринку станцію потужністю 350 кВт. Час зарядки для відстані 200 км становить лише 8 хвилин.

Ультра високий струм станцій Terra HP, що ідеально підходить для використання на шосейних зупинках та автозаправках, здатний заряджати на повну потужність автомобілі як на 400 В, так і на 800 В.

Пристрій швидкої зарядки Terra HP High Power

Додавання технології поділу потужності Dynamic DC дозволяє подвійному пристрою зарядної системи одночасно заряджати 2 електромобіля потужністю до 350 кВт, в той же час оптимізуючи наявне з’єднання з мережею та постачання електроенергії обом транспортним засобам.

Коментуючи цей запуск, Френк Мюлон, керівник всесвітнього бізнес-підрозділу компанії АББ з інфраструктури для зарядки електромобілів, зазначив: «Ми прагнемо підтримувати розповсюдження систем зарядки електромобілів по всьому світу, щоб сприяти чистішому довкіллю. Створення інноваційних, найсучасніших енергоефективних рішень, здатних до розширення і гнучких, що відповідають потребам наших клієнтів, є основою філософії компанії АББ».
Додаткові електричні шафи та зарядні пристрої можна додати після встановлення, забезпечуючи економічно ефективне рішення, орієнтоване на майбутнє, для створення масштабованих пунктів зарядки, що можуть зростати разом зі зростанням бази електромобілів.

Для подальшого підвищення продуктивності Terra HP забезпечує максимальну тривалість безперебійної роботи, завдяки запасу потужності живлення і комунікацій та індивідуальному охолодженню зарядних кабелів. Після доведення своєї роботи на численних встановленнях зарядних пристроїв для комерційних електричних автобусів, можна бути впевненим, що електричні зарядні шафи також надзвичайно надійні.

Для операторів зарядних систем Terra HP пропонує додаткові переваги підключених сервісів ABB Ability™, які забезпечують розширену функціональність, включаючи можливість швидко підключати зарядні пристрої до бек-офісу, платіжних платформ чи систем інтелектуальних мереж. Ще важливіше, дистанційна діагностика, ремонт та бездротове оновлення програмного забезпечення мінімізують час відключень та знижують експлуатаційні витрати.
Terra HP пропонує низку додаткових переваг для споживачів, включаючи інтуїтивно зрозумілий, простий у використанні сенсорний дисплей та кілька варіантів можливості оплати.

З 2010 року АББ надає рішення для зарядки, оскільки це є частиною прагнення компанії сприяти розвитку екологічно системного транспорту. Компанія вже продала понад 6 500 пристроїв швидкої зарядки постійного струму, підключених до хмарного сервісу, по всьому світу для легкових автомобілів та комерційного транспорту.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі