Компанія EY в Україні виступила радником Horizon Capital у зв'язку з інвестицією в IT-компанію Intellias

Компанія EY в Україні виступила радником Horizon Capital у зв'язку з інвестицією в IT-компанію Intellias
Компанія EY в Україні виступила радником інвестиційної компанії Horizon Capital у зв’язку з придбанням міноритарного пакета акцій IT-компанії Intellias.

Багатопрофільна команда фахівців EY в Україні виступила в якості радника покупця: провела юридичну, податкову та фінансову перевірку об'єкта придбання (due diligence), взяла участь у проведенні переговорів та підготовці транзакційної документації, а також забезпечила юридичну підтримку в процесі підписання і закриття транзакції. Окрім того, компанія EY надала клієнтові супровід під час одержання необхідного дозволу Антимонопольного комітету України.

Юридичною командою EY в Україні керував Ігор Чуфаров, партнер, за підтримки старших юристів Богдана Мальнєва та Віталія Пустового, а також юристів Дар'ї Ткаченко та Андрія Москалюка.

«Сектор IT-послуг в Україні продовжує демонструвати позитивну динаміку. Увага інвестиційних фондів до українських компаній є свідченням стабільного зростання галузі. Фахівці EY в Україні раді запропонувати клієнтам свою експертизу та досвід, здобутий на численних проектах успішного супроводу угод в Україні та світі», – прокоментував Ігор Чуфаров, партнер, відділ оподаткування та юридичних послуг, EY в Україні.

Intellias – українська IT-компанія, заснована у 2002 році, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення. Intellias є однією з провідних ІТ-компаній України, в офісах компанії у Львові, Києві та Одесі працюють понад 1100 співробітників.

Horizon Capital є провідною інвестиційною компанією в Україні, яка управляє фондами прямих інвестицій із сукупним капіталом під управлінням понад 800 мільйонів доларів США.

Нагадаємо, що EY в Україні названо однією з найбільш авторитетних юридичних практик у галузі «Корпоративне право та M&A», а дві угоди, які супроводжували фахівці EY в Україні в минулому році, увійшли до ТОП-15 угод 2017 року за вартістю.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі