МАУ інформує щодо найближчих регулярних рейсів до/із Тель-Авіва

МАУ інформує щодо найближчих регулярних рейсів до/із Тель-Авіва

У зв’язку із великим попитом, а також ускладненими умовами здійснення авіасполучення, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» інформує про виконання рейсів за маршрутом Київ-Тель-Авів-Київ у найближчий час.

В період обмеження регулярного авіасполучення Державою Ізраїль, МАУ вже виконала кілька рейсів за спеціальним погодженням. Наразі МАУ має підтвердження щодо виконання рейсів у наступні дати:

  • Київ (KBP) – Тель-Авів (TLV) – по 2 рейси 14.03, 17.03, 18.03, а  також один рейс 15.03;
  • Тель-Авів (TLV) – Київ (KBP) -  по одному рейсу 14.03, 15.03, 16.03, 17.03, 19.03 та 2 рейси 18.03
  • відповідно 14.03/15.03 (нічний рейс), 17.03/18.03 (нічний рейс), 18.03/19.03 (нічний рейс), та 16.03 (нічний рейс).

Рейси МАУ з/до Тель-Авіва мають зручні стикування з популярними європейськими та східними напрямками. Через аеропорт "Бориспіль" рейси KBP-TLV-KBP стикуються зі Стамбулом, Дубаєм, Лондоном, Міланом, Парижем, Амстердамом, Тбілісі, Баку, Прагою, Вільнюсом, Мінськом та регіонами України.

Придбати квитки на вищезазначені рейси можна на офіційному сайті авіакомпанії.

Виїзд з Ізраїлю дозволяється наступним категоріям громадян:

  • Особи, які були щеплені або одужали та мають діючі сертифікати Міністерства охорони здоров’я Ізраїлю.
  • Особи, які заявили, що вони не є громадянами чи резидентами Ізраїлю.
  • Особи, які заявили Комітету з питань виключень, що Ізраїль це не їх постійне місце проживання та додали підтверджуючі документи.
  • Особи, які отримали дозвіл Комітету з питань виключень на виїзд із Ізраїлю.
  • Обов’язково необхідно мати негативний ПЦР-тест, виданий не раніше, ніж за 72 години до посадки на рейс - для пасажирів, які не були щеплені, і це за винятком осіб, які отримали звільнення від тесту від Комітету на чолі з керівником Управління у справах населення та імміграції, Генеральним директором Міністерства охорони здоров'я та Генеральним директором Міністерство закордонних справ, або особи, перебування яких в Ізраїлі було менше 72 годин.
  • Декларація пасажира, який вилітає із Ізраїлю, на веб-сайті Міністерства охорони здоров’я.

Прибуття до Ізраїлю дозволяється у таких випадках:

  • Громадяни та жителі Ізраїлю;
  • Іноземні громадяни, які отримали погодження в Міністерстві внутрішніх справ.
  • Наявність негативного ПЦР-тесту, який виданий не раніше, ніж за 72 години до посадки - крім осіб, які перебували за кордоном менше 72 годин або отримали звільнення від складання тесту за рішенням Комітету з питань виключень. Це вимога для всіх пасажирів будь-якого віку (включаючи вакцинованих пасажирів).
  • Наявність ПЦР-тесту, зробленого при в'їзді в Ізраїль в Міжнародному аеропорту Бен-Гуріон (Зал відправлення рейсів, кабінет №25).
  • Усі пасажири повинні пройти домашній карантин, крім пасажирів що мають свідоцтво про щеплення або свідоцтво про відновлення, видане в Ізраїлі.
  • Декларація пасажира, який в'їжджає до Ізраїлю на веб-сайті Міністерства охорони здоров'я. Необхідно заповнити «Інтернет-форму заявки на в’їзд пасажира» не раніше, ніж за 24 години до вильоту рейсу до Ізраїлю. Форма повинна бути представлена ​​перед посадкою на рейс в аеропорту вильоту.

У разі відсутності вищезазначених документів пасажирам може бути відмовлено в посадці. Вищезазначені документи мають зберігатися протягом усієї подорожі.

МАУ рекомендує постійно відстежувати актуальну інформацію щодо перетину кордонів на офіційному сайті авіакомпанії.

Авіакомпанією «Міжнародні Авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки у відповідності з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

______________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі