МАУ пропонує туристам додаткові маршрути для зимового відпочинку

МАУ пропонує туристам додаткові маршрути для зимового відпочинку
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» в період зимової навігації виконає програму чартерних польотів до популярних курортів країн Азії та Карибського басейну. Після 10 липня квитки на ці напрямки можна буде придбати на сайті, в касах і контактному центрі МАУ, а також в офісах туристичного оператора TPG.

Починаючи з 25 жовтня поточного року, авіакомпанія МАУ має намір здійснити низку рейсів з Києва до Ла-Романи (Домініканська Республіка). Польоти виконуватимуться по понеділках і четвергах з інтервалом в десять днів.
Крім того, з середини листопада МАУ розпочне перельоти за чартерною програмою зі столиці України до найбільшого міста В'єтнаму - Хошимін. А з 27 грудня туристи отримають можливість дістатися популярного індійського курорту Гоа.
Рейси виконуватимуться на широкофюзеляжних далекомагістральних літаках Boeing 767-300ER з трьома класами обслуговування: бізнес, преміум-економ і економічним. Польоти на Гоа будуть здійснюватися на сучасному середньомагістральному лайнері Boeing 737-900.

«Авіакомпанія МАУ розвиває не лише мережу регулярних маршрутів, а й пропонує туристам зручний спосіб дістатися до тропічних курортів прямими чартерними рейсами. Тому ті, хто хоче взимку відпочити від холодів і насолодитися сонячним теплом Таїланду, Індії, Китаю та В'єтнаму, можуть скористатися додатковими можливостями, які пропонує МАУ взимку 2018-2019 років», - зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

Крім цього, в період зимової навігації МАУ готова розпочати виконання чартерних польотних програм для тих, хто хоче взимку насолодитися спекотним сонцем Таїланду в Крабі, а також на острів Хайнань - в аеропорт Саньї. Реалізація цих планів залежатиме від отримання відповідних дозволів.

Разом із новими маршрутами МАУ також продовжить польоти на традиційних зимових чартерних напрямках: Київ-Гренобль, Київ-Кіттіла, Київ-Каяні, Київ-Зальцбург. Ці рейси зацікавлять любителві гірськолижного відпочинку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі