МАУ відкрила пряме сполучення між Києвом та Ізміром

МАУ відкрила пряме сполучення між Києвом та Ізміром
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розширила географію регулярних польотів до Туреччини. 15 червня 2019 року МАУ виконала перший прямий регулярний рейс до Ізміра, який став третім – після Стамбулу та Анкари – напрямком польотів МАУ в Туреччині.

Нові рейси МАУ виконуються щодня на літаках Boeing 737-800 і Embraer-145/190. Пасажирам також доступний економ-преміум клас обслуговування з розширеним спектром послуг.

Розклад рейсів:

№ рейсу Напрямок Дні Виліт* Приліт*
PS701 Київ – Ізмір 1234567 11:05 13:25
PS702 Ізмір – Київ 1234567 14:10 16:40
*Час місцевий

Завдяки зручному розкладу, рейс оптимально стикується з мережею внутрішніх маршрутів МАУ до/з Івано-Франківська, Львова, Дніпра, Запоріжжя, Одеси, Харкова, Херсона та Чернівців.

«МАУ прагне надати своїм пасажирам якомога більше зручних варіантів для відпочинку і подорожей. Звертаючи увагу на той факт, що Туреччина користується стабільним попитом серед наших клієнтів, спеціально до літнього сезону ми розширюємо географію регулярних польотів до цієї країни, і пропонуємо мандрівникам, котрі самостійно планують свої подорожі, скористуватися новими прямими щоденними рейсами, ‒ зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька. ‒ Сьогодні ми відкриваємо пряме авіасполучення з одним з найбільших туристичних центрів Туреччини ‒ містом Ізмір, з якого мандрівники можуть легко дістатися таких легендарних місць як Ефес і Троя, а також до пляжних курортів Чемше, Кушадаси та Алачати».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі