Мережа UPG відкрила два нових АЗК

Мережа UPG відкрила два нових АЗК
Цього місяця мережа автозаправних комплексів UPG, що представлена на паливному ринку України в 16 областях, відкрила два нових АЗК у місті Вінниця та селищі Чабани Київської області. Таким чином, до географії діяльності компанії додалася Вінницька область.

Нові АЗК виконані в стилістиці мережі за індивідуальним дизайнерським проектом. На них присутні усі види пального, в тому числі високооктановий А-100. На АЗК в Чабанах також працюватиме Vivo Cafe з фірмовими бургерами, хот-догами, кавою та іншими напоями в асортименті.

На честь відкриття автозаправних комплексів, протягом перших 15 днів від початку роботи, на них буде діяти спеціальна акція. Учасники програми лояльності мережі зможуть отримати вигоду бонусами на картку UPGgood: 2 грн за кожен літр заправленого бензину чи дизпалива або 0,50 грн - за літр газу. Окрім того, перші 500 клієнтів кожного нового АЗК UPG отримають гарантовані подарунки.

___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі