Мешканка Одещини виграла півмільйона гривень у «Лото-Забава»

Мешканка Одещини виграла півмільйона гривень у «Лото-Забава»
2 грудня 2018 року під час розіграшу 1008-го тиражу «Лото-Забава» у постійному конкурсі «Багаті та Відомі» було виграно максимальний приз - 500 000 гривень.

Приз дістався медпрацівниці з Одеської області – Наталії Миколаївні, яка сиділа у білому ряді на двадцять четвертому місці. Переможниця грає у «Лото-Забава» вже близько п’яти років. Колись її хобі поділяв чоловік, та згодом інтерес до лотереї в нього згас. Але пані Наталія навпаки – продовжувала грати та одного дня мріяла потрапити до студії. 2 грудня ця мрія нарешті здійснилася. Наталія Миколаївна потрапила на зйомки прямого ефіру «Фабрики мільйонерів», опинилася на фартовому місці та виграла півмільйона гривень у «Супергрі». Свій приз переможниця планує витратити на лікування сина.

Перша кулька, яка випала з великого лототрону 2 грудня 2018 року, мала непарне число, а тому виграш 1 мільйона гривень не був гарантований. Головним призом «Великої гри» стали 200 000 гривень, які виграв щасливчик із Тернополя, закресливши три горизонталі з двома пільговими підковками. Білет №0223443 був придбаний у Тернополі на фірмовому столі «М.С.Л.», що знаходиться у супермаркеті за адресою: вул. Текстильна, 28.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі