Найбільший маркетплейс українських брендів Shopping Mall відкриває свій перший офлайн магазин Love & Live

Найбільший маркетплейс українських брендів Shopping Mall відкриває свій перший офлайн магазин Love & Live
1 листопада 2019 року у Києві о 19:00 в торгово-розважальному центрі Lavina Mall відбулось відкриття магазину Love & Live. Це перший офлайн магазин, в якому представлять улюблені українські бренди модного одягу і взуття - Love & Live та Katarina Ivanenko.

Ще в середині 2019 року повідомлялося, що Love & Live Fashion Group - засновники маркетплейса shoppingmall.com.ua, залучили близько $ 400 тис. інвестицій, плануючи направити їх на збільшення онлайн продажів і відкриття офлайн магазину на ринку України.

І згідно з планом, інтернет-магазин Shoppingmall.com.ua відкриває двері свого першого магазину Love & Live в ТРЦ Lavina Mall. В інтернет-магазині shoppingmall.com.ua завжди надавали широкий вибір одягу та взуття за прийнятними цінами. Довіра клієнтів підтверджується високою якістю товарів і неперевершеними модними моделями.

Відтепер можна отримати професійну консультацію продавців, а найважливіше - тепер буде можливість приміряти вибраний товар перед придбанням. У магазині завжди готові радувати клієнтів широким асортиментом верхнього одягу, сукнями та костюмами, брюками і сорочками і іншими категоріями одягу, а також взуття. Задовольнимо будь-який смак жінок і чоловіків, супроводжуючи Ваш шопінг приємними знижками до 50%, які триватимуть три дні з моменту відкриття.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі