Nestlé отримала відзнаку за оцінкою студентів-стажерів у рамках глобального дослідження Happy Trainees

Nestlé отримала відзнаку за оцінкою студентів-стажерів у рамках глобального дослідження Happy Trainees
В цьому році Nestlé отримала відзнаку Happy Trainees як визнання якості своєї корпоративної практики навчання. Оцінка базується на рівні задоволеності студентів та молодих спеціалістів, які пройшли стажування в компаніях корпоративного сектору.

З вересня 2016 року по серпень 2017 року в оцінюванні за програмою Happy Trainees взяли участь 1037 молодих людей, які пройшли стажування в Nestlé. Учасники проходили практику у різних структурних підрозділах компанії по всьому світу. 90% українських студентів, які взяли участь у дослідженні, рекомендують Nestlé як компанію для проходження стажування та початку кар’єри.

Happy Trainees - це незалежний рейтинг, створений у 2012 році "Meilleures-entreprises.com", щоб нагородити компанії за високий рівень у працевлаштування, наставництві та управлінні студентами-стажерами. Глобальне оцінювання системи стажування полягало у вивченні шести окремих показників. Аналізувались можливості для професійного розвитку, наявність мотивуючого оточення, ефективність управління, якість механізмів заохочення, задоволеність результатами роботи та задоволення від процесу.

Важливий чинником розширення програми стажування у Nestlé є підхід Створення спільних цінностей, за яким працює Nestle. З самого початку свого існування компанія прагнула співпрацювати с місцевими громадами, створюючи у них можливості для розвитку, процвітання та побудови успішної кар’єри. Протягом першого півріччя 2017 року Nestle в Україні надала можливість стажування 127 молодим українцям.

Одне із головних довготривалих зобов’язань Nestlé до 2030 року — створення 10 мільйонів можливостей для молодих спеціалістів по всьому світу. Компанія зацікавлена в кожному новому працівникові, що бажає стати частиною команди.

Nestlé послідовно і рішуче розвиває програму розвитку талановитих кадрів, створюючи можливості для успішного початку кар’єри та подальшого зростання. У 2018 році планується залучити більшу кількість молоді, а також покращити професійну підготовку стажерів. Це допоможе тисячам молодих людей по всьому світу здобути корисні вміння, стати незалежними й отримати доступ до професійного практичного навчання.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі