Нідерландський інвестор побудує на Кіровоградщині біоетаноловий завод

Нідерландський інвестор побудує на Кіровоградщині біоетаноловий завод
Компанія Black Swan Holding LTD (Нідерланди) реалізує проект з будівництва заводу з виробництва біоетанолу в Кіровоградській області.

Як говориться в повідомленні Кіровоградської ОДА, відповідний меморандум про співпрацю підписали голова Кіровоградської ОДА Андрій Балон і керівник компанії Black Swan Holding LTD Ір Роланд Піпер, пише Міжнародна Маркетингова Група Україна.

Згідно з документом, ОДА в рамках повноважень регулюватиме питання, пов’язані з будівництвом заводу з виробництва біоетанолу в Кіровоградській області, і надавати консультативну допомогу для успішної реалізації проекту. Зі свого боку компанія Black Swan Holding LTD буде займатися вирощуванням кукурудзи та запуском виробничих потужностей з її переробки на біоетанол.

«Переконаний, що підписання меморандуму з нідерландськими партнерами дозволить найближчим часом залучити інвестиції в регіон і сприятиме наповненню бюджету всіх рівнів. І найважливіше, це створить передумови для вертикально інтегрованого аграрного бізнесу, який включає в себе вирощування продукту і його кінцеву переробку, що призведе до збільшення доданої вартості на кожному етапі діяльності », – розповів Андрій Балон.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі