Новий львівський термінал «Ін Тайм» прискорить доставку в західному регіоні й Україні

Новий львівський термінал «Ін Тайм» прискорить доставку в західному регіоні й Україні
6 вересня компанія «Ін Тайм» відкрила новий сортувальний термінал у Львові. У компанії відзначають, що відкриття терміналу допоможе скоротити терміни доставки не тільки в західному регіоні, а й по всій Україні.

Новий об'єкт площею 1800 кв. м. має високу пропускну здатність - понад 200 тонн на добу.

«Львівський термінал - це перший масштабний проект у західному регіоні. Відкриття сортувального термінала є важливим етапом у рамках стратегії розвитку логістичної інфраструктури компанії. Ми не випадково зупинилися на цьому місті. Львів - найважливіший діловий та економічний центр Західної України. Новий потужний логістичний вузол дозволить поліпшити розподіл вантажопотоку із заходу в інші регіони України, і ми зможемо перевозити ще більше вантажів в найкоротші терміни та покращити доставку на «останній милі», - повідомив генеральний директор «Ін Тайм» Сергій Грачов.

Новий сортувальний термінал оснащений необхідним обладнанням для сканування/маркування вантажів, складською навантажувальною технікою і сучасною системою відеоспостереження. Термінал обладнаний 24-ма постановочними місцями для завантаження і розвантаження автотранспорту, що дозволяє організувати обробку відправлень безпосередньо через склад, без використання зони довготривалого зберігання. Пропускна здатність понад 60 автомобілів на добу.

Компанія продовжує розвиватися і до кінця 2019 року вже заплановано будівництво другої черги сортувального термінала в Дніпрі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі