Olkom Group проходить аудит для отримання міжнародного сертифікату відповідності BRC

Olkom Group проходить аудит для отримання міжнародного сертифікату відповідності BRC
Olkom Group проходить процедуру підготовки для отримання міжнародного сертифікату відповідності British Retailer Consortium (BRC) найвищої категорії - "Grade А". Таким чином компанія має намір підтвердити високу якість та безпеку продукції, що виробляється.

BRC є одним з найбільш авторитетних міжнародних стандартів, що діють на світовому ринку. Сертифікат BRC визнається всіма торговельними мережами в країнах Європейського Співтовариства. У своїй роботі його використовують виробники всіх типів харчової продукції та упаковки більш ніж в 90 країнах світу.

У стратегічних планах Групи компаній Olkom — розширення географії експорту в країни Західної Європи, Близького Сходу і Північної Африки. «Ми бачимо великий потенціал в експортних продажах всього асортименту нашої продукції, - коментує Ніна Лещенко, операційний директор Olkom Group. — Наявність сертифікату BRC дозволить нам зміцнити репутацію на міжнародному ринку і отримати додаткову конкурентну перевагу при роботі з закордонними партнерами, так як є гарантією високої якості продукції, що випускається».

Основна позиція Olkom Group полягає в тому, щоб нести повну відповідальність за якість і безпеку продуктів на всіх етапах виробництва: від отримання вхідної сировини до виробництва продукції, тари та упаковки, продажу. Починаючи з 2012 р. компанія щороку успішно проходить наглядові аудити для підтвердження відповідності вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР - ISO 22000: 2005.

Сертифікацію Olkom Group відповідно до вимог міжнародних стандартів British Retailer Consortium проводить міжнародна аудиторська компанія TUV NORD. Аудит включає в себе експертизу інтегрованої системи менеджменту, виробничих процесів, безпеки і якості продукції, що виробляється Групою компаній Olkom.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі