Olkom Group розширила асортимент маргаринів ТМ «Смачно як завжди»

Olkom Group розширила асортимент маргаринів ТМ «Смачно як завжди»
Напередодні новорічних свят Група компаній Олком розширила асортимент лінійки маргаринів ТМ «Смачно як завжди». Лінійка поповнилася двома новинками: маргарином «Вершковий» 72,5 % з додаванням натурального вершкового масла і маргарином «Домашній» зі зниженою жирністю 50 %.

Компанія прийняла рішення про розширення асортиментного ряду маргаринів ТМ «Смачно як завжди» добре розуміючи специфіку цільової аудиторії бренду. Це люди, які шанують традиції і цінують продукцію Olkom за її високу якість. Уже понад 15 років маргарини «Смачно як завжди» користуються високим попитом на українському ринку, є абсолютними рекордсменами компанії за кількістю нагород і стали переможцем Всеукраїнського конкурсу якості «100 кращих товарів України».

«Створюючи новинки, ми врахували сучасні тренди – уважне ставлення українських покупців до інгредієнтів в складі і пошук додаткової користі від споживаних продуктів, – розповідає Ольга Твердохліб, директор по маркетингу Olkom Group. – І не випадково запуск нових маргаринів на ринок ми проводимо в високий сезон. З настанням холодів відбувається зміна раціону харчування. Організму для повноцінного функціонування потрібна більш калорійна їжа, а якісний маргарин – це ідеальний інгредієнт для приготування різних страв і випічки. Ще одним фактором збільшення попиту є період новорічних і різдвяних свят, які не обходяться без традиційного приготування домашніх пирогів, печива та пряників».

Візуальне оформлення упаковок нових маргаринів виконано в новій стилістиці бренду «Смачно як завжди». Дизайнери підкреслили соціальну місію бренду, яка полягає в тому, щоб зближувати сім'ї, об'єднувати людей за спільним хобі і збирати їх за одним столом зі смачною їжею.

Нові маргарини представлені в звичній і найбільш популярній для українських покупців упаковці з кашированої фольги вагою по 200 г, 250 г та 450 г. Вага пачок спеціально підібрана для зручності кулінарів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі