«Параллель» допомогла покращити побут погорільцям Луганської області

«Параллель» допомогла покращити побут погорільцям Луганської області

Компанія «Параллель» забезпечила пральними машинами та кухонним приладдям чотири родини, у яких масштабні пожежі забрали все. Серед них багатодітні родини, малозабезпечені сім’ї, люди з інвалідністю та одинокі пенсіонери з населених пунктів Капітанове та Муратове Луганської області. 

З 7 до 28 грудня у рамках передноворічної благодійної акції клієнти АЗК Parallel із Запорізької, Донецької, Луганської і Дніпропетровської областей придбали 1178 благодійних листівок. Всі зібрані кошти було перераховано благодійному фонду «Карітас України» для купівлі необхідної побутової техніки погорільцям.

Так кожна родина отримала напівавтоматичну пральну машину, електрочайник та по 3 кг прального засобу.

«Компанія «Параллель» регулярно надає допомогу соціально незахищеним верствам населення, організує благодійні акції, підтримує екологічні заходи та добрі ініціативи, спрямовані на поліпшення життя дітей з непростою долею. Сподіваємося, що наші добрі справи зроблять цей світ трішечки кращим, добрішим та щасливішим», - передають у прес-центрі компанії «Параллель».  

__________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі