«Параллель» очистила від сміття території 30 міст України

«Параллель» очистила від сміття території 30 міст України
Cпівробітники компанії «Параллель» очистили від листя та неорганічного сміття території АЗК і прилеглі до них майданчики в 30 населених пунктах України. Заходи з прибирання проходили з кінця вересня до початку листопада в рамках щорічної волонтерської акції Групи СКМ «Чисте місто». Всього було зібрано понад 4 тонн сміття.

300 співробітників «Параллели» - оператори, продавці-консультанти, менеджери та директори АЗК - протягом місяця проводили прибирання зелених зон, що розташовані поруч з їх автозаправними комплексами. Волонтери збирали опале листя і неорганічне сміття на узбіччі, яке іноді залишають після себе недбайливі автомобілісти.

«Зелені» волонтерські акції підприємства Групи СКМ проводять два рази на рік. Компанія «Параллель» щорічно підтримує такі заходи - навесні і восени співробітники прибирають сміття, висаджують квіти та дерева, облагороджують території, прилеглі до АЗК і АЗС. Крім того, протягом двох років «параллелевці» упорядковують ділянку біля офісу компанії, на бульварі ім.Шевченка в Запоріжжі. Тут вже з'явився невеликий гай з кленів і ясенів, встановлені зручні лавки, біля яких висаджені кілька кущів ялівцю й деревець туї. У планах компанії - створити маленький оазис для запорожців. Адже бульвар ім.Шевченка є одним з улюблених місць для прогулянок і відпочинку городян, в безпосередній близькості до набережної Дніпра.

«Як театр починається з вішалки, так і дбайливе ставлення до природних ресурсів, екологічне виховання починається з таких ось акцій. Ми впевнені, що не тільки території наших заправок повинні бути чистими і доглянутими. Сервіс для наших клієнтів починається з моменту їх під'їзду до АЗС. Якщо автомобіліст бачить красиву, освітлену та прибрану заправку, але в 100 метрах від неї будуть гори сміття, то гріш ціна репутації паливної компанії. «Параллель» була і залишається соціально-відповідальною компанією. Ми завжди готові брати участь в «зелених» акціях, щоб особистим прикладом показати - чистота й затишок міст знаходиться в наших руках», - підкреслив Христо Іванчев, генеральний директор компанії «Параллель».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі