«Параллель» оновила дизайн стаканчиків для напоїв

«Параллель» оновила дизайн стаканчиків для напоїв
Компанія «Параллель» розробила новий вид стаканчиків для напоїв. Новинки кардинально відрізняються від попередньої версії стаканчиків як зовнішнім виглядом, так і за структурою.

Нові стаканчики виконані в «сезонному» дизайні - весняно-літній, осінній та зимовий. Весняно-літній варіант, як й личить теплої пори року, виконаний в яскравих фарбах: на білому фоні відображено барвистий графічний малюнок в корпоративних кольорах. Колірна гамма осіннього стаканчика більш глибша і насичена - бордо із золотом. Основним тоном зимового стаканчика, звичайно ж, був обраний синій колір з принтом з білосніжних сніжинок. Дизайн новинок, розроблений департаментом маркетингу «Параллелі», знайшов відображення і в шоколадній лінії брендованого шоколаду компанії.

Ще однією відмінною рисою новинок є структура виробу. Тепер компанія пропонує своїм клієнтам двошаровий паперовий стаканчик. Гофрована поверхня з S-подібною хвилею робить стакан міцнішим - він зручний при швидкому руху, в поїздках, не деформується при натисканні, немає дискомфорту для рук від гарячого напою, а температура самого напою зберігається довше. Виготовлення нових стаканчиків «Параллель» довірила компанії - ТОВ "Папер КАПС" (Харків).

Єдине, що не піддалося змінам - це обсяг посуду. Як і раніше, «Параллель» пропонує напої в стаканах 110, 250 и 350 мл.

«У культурі споживання кави і чаю важливо все - якісна сировина, процес приготування напою та посуд, в якій напій подається. Поєднання всіх факторів дарує гарний настрій клієнту, і йому завжди захочеться до нас повернутися. Тому було вирішено внести різноманітність в дизайн наших стаканчиків для напоїв. Також ми плануємо застосовувати тематичний дизайн - випускати стаканчики з малюками до Нового року, до Дня Святого Валентина та інших свят», - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії «Параллель».
Зараз на АЗК «Параллелі» напої продаються в «осінніх» стаканчиках, але з настанням календарної зими клієнти компанії вже будуть пити каву і чай з «зимового» посуду.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі